Konya’da kaybolan çocuk İskenderun’da bulundu

kayip cocuk
Konya’da kaybolduğu öne sürülen çocuk, İskenderun ilçesinde bulunarak ailesine teslim edildi. Alınan bilgiye göre, Konya’da yaşayan ve ailesinin haber alamadığı M.E’nin (16) Reyhanlı ilçesinden babasını arayarak, “Beni kurtar baba. Hakkınızı helal edin” dediği iddiası üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.
M.E’nin, arkadaşı U.B ile Reyhanlı’ya geldiği ve buradan İskenderun’a geçtiği belirlendi. İskenderun sahilinde vatandaşlara kimlik kontrolü yapan ekipler, M.E’yi bu sırada tespit etti. Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen M.E’nin ailesine bilgi verildi. Çocuklarını buradan teslim alan aile, Konya’ya döndü.

“AİLENİN EVİNDE BAYRAM HAVASI”
Muhammed’in Konya’ya dönmesinin ardından ailenin evinde bayram havası yaşandı. Mahalleden arkadaşları ve yakınları aileyi ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Oğlunun dönüşünü büyük bir sevinç ve gözyaşıyla karşılayan anne Dilek Ergun, “Çok mutluyum bu mutluluk hep devam etsin. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın.” dedi. Baba Hasan Ergun ise “Saat 11.00’de İskenderun’dan bize telefon geldi. İskenderun’a gittik, oğlumuzu çok şükür sağ salim aldık, geldik. Sağlık ve sıhhati yerinde, herhangi bir şeyi yok. Allah’a şükür, şimdi iyiyiz. Herhangi bir sıkıntımız yok. Allah’a çok şükür” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.