Sümer yüzme havuzu sezonu açtı

havuz
Hatay’da yüzme havuzu işletmeciliğinde aranan, ihtiyaç duyulan ve gerek yüzme eğitimi gerekse aile yüzme saatleri ile toplumun ihtiyaçlarını karşılayan, merkezi önemde bir tesis olan Sümer Yüzme Havuzu 2014 sezonunu açtı.
Son 10 yıldır Hatay’ın ”ilk akla gelen” yüzme havuzu unvanını taşıyan Sümer Yüzme Havuzunun işletmeciliğini yüzme ve sutopu sporlarına uzun yıllar hizmet etmiş deneyimli antrenörler İsmail Hakkı Ağlar ve Mehmet Üyüdücü yapıyor. Ticari bir müessese olmanın yanında her kesimden insanımıza aynı kalitede hizmet veren tesiste Hatay Yüzme İhtisas kulübü olarak düzenlenen yüzme kursları ile topluma fayda sağlanırken sosyal sorumluluk projeleri kapsamında engelli ve ihtiyaçlı vatandaşlarımıza da imkânlar veriliyor.
Ailelerin ihtiyaç duyduğu nezih, güvenilir ve hijyenik bir havuz ortamını en iyi şekilde sunan Sümer Yüzme Havuzu akşamdan sonraları da havuz başı kafe ile şehrin sosyo-kültürel noktası olmaya devam ediyor.
2004 yılından beridir binlerce çocuk ve yetişkine yüzme eğitimi vererek yetişkinlerin yüzme korkularını atıp yaşam konforunu arttırdıklarını ifade eden İsmail Hakkı Ağlar çocuklarımızın ise bu kurslardan mezun olarak birçok yüzme ve sutopu kulübüne kanalize olup sağlıklı ve kişilikli bireyler olarak topluma kazandırıldığını, bunun yıllardır sürdüğünü ve sürmeye devam edeceğini dile getirdi.
havuz1

Önceki İçerikNetsiparis.com Kurucusu Ahmet Çevik ile Keyifli Röportaj
Sonraki İçerikHESOB ziyaretinde konuşan Ergin; ‘Esnafa destek olmak bizim vazifemiz’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.