HESOB ziyaretinde konuşan Ergin; ‘Esnafa destek olmak bizim vazifemiz’

sadullah hesob
Adalet eski Bakanı Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi. HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, AK Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Av.Emrulah Gülen, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av.Ahmet Atıç ve teşkilat mensupları yer aldı.
HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz, AK Parti Hatay Milletvekili ve Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin ve beraberindeki heyetin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Yaptığımız genel kurul sonrasında sayın vekilimiz Sadullah Ergin, Adem Yeşildal, İl Başkanımız sayın Süleyman Tenekecioğlu, Antakya Belediye Başkanımız sayın İsmail Kimyeci, Antakya İlçe Başkanımız sayın Emrullah Gülen’in yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı çok çok memnun oldum. Sayın eski Bakanımız Sadullah Ergin bey, Ankara’da Hatay esnafının eli, gözü, ayağı olarak tüm sıkıntılarımızı gidermek üzere yoğun tempoda mesai vererek sorunlarımız tek tek çözümledi. Mobilyacılar Sanayi Sitesi, sizlerin sayesinde ihalesi yapıldı ve sizin eseriniz. Bunun yanında yıllar yılı başarılamayan Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi yine sizin sayenizde yapıldı. Metal Sanayi ile ilgilenmeye devam ediyoruz. 7 Milyon Euro’luk Avrupa Birliği Mobilya Ortak Kullanım Atölyesi’nin geçmesi mümkün değildi. Bu konuda Sanayi ve Ticaret Bakanı ile yapmış olduğunuz görüşmeler neticesinde bu projeyi ilimize kazandırdınız. Hatay’a çakılan her çivide emeğiniz, desteğiniz var. Siyaset gelip geçici olabilir ama Allah sizlerden razı olsun, Hatay’da alt geçitler, üst geçitler, köprüler, barajlar, ayrılmış duble yollar, kamu kurum binaları bu 10 yıllık dönemde biz görmediğimiz hizmetleri gördük. Sizleri unutmamız, yapmış olduğunuz hizmetleri görmemezlikten gelmek yanlış olur. Hatay esnafına çok büyük destek oldunuz. Ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.
Bu arada Antakya Belediye Başkanlığına yeni seçilen Mimar İsmail Kimyeci’nin Antakya için bir şans olduğunun altını çizen Başkan Teksöz, “Pırıl, pırıl, değerli, dürüst bir belediye başkanı bize armağan ettiniz. Dürüst, ilkeli ve aynı zamanda bir mimar olan değerli Başkanımız İsmail Kimyeci, sizlerinde desteğini alarak Antakyamızı layık olduğu yere getireceğine inanıyoruz. 11 İlçenin Belediye Başkanını ziyaret ettiğimizde bizlere çok büyük destek veriyor, yardımda bulunuyorlar. Tekrar bizleri onurlandırıp, teşrif etmenizden dolayı, şahsım, esnafım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim” dedi.
Adalet eski Bakanı AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin ziyarette yaptığı konuşmada, “Yakın tarihte bir kongreniz vardı. Çok arzu etmemize rağmen Ankara’da sayın Başbakanımızın başkanlık yapacağı toplantıda kalmamız gerekiyordu. Partimizin, teşkilatımızın temsilcileri iştirak ettiler. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri olarak güvenoyu almanız ve yeni bir döneme başlangıç yapmanızdan dolayı sizleri tebrik etmek üzere ziyaret ediyoruz. Her zaman olduğu gibi eski Antakya’nın o samimi, huzur ortamında bizleri ağırladınız. Esnaf için çabalarımız elbette ki, bizim vazifemiz. Bu ilin temsilcisi olarak, hemşehrilerimiz için, esnafımız için elimizden geldiği ölçüde mahalli müşterek ihtiyaçlarını karşılayacak adımları attık, atmaya devam edeceğiz inşallah. Vekaletin hakkını vermeye çalışıyoruz. Bu açıdan tekraren HESOB Başkanı Kadir Teksöz başkanıma, burada bulunan değerli çalışma arkadaşlarına, esnafımıza Allah’tan bol kazançlar diliyorum” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.