Asaş Futbol Okulu’ndan Soma’ya destek

asaş futbol okulu (1)
Ülkemize derin üzüntü yaşatan Soma faciasına kimse duyarsız kalamıyor. İskenderun Asaş Futbol Okulu, bu ayki gelirlerini Soma’daki ailelere gönderme kararı aldı. Asaş Futbol Okulu hocası Halit Ersoy, minik çocuklarla yaptığı antrenmanda onları ülke futboluna hizmet etmeleri konusunda iyi bir eğitimle yetiştirmenin gayretini gösterdiklerini belirtti. Ersoy, Futbol Okulu’nda geleceğin futbolcu olmaları hayaliyle tutuşan minikleri İskenderun’un yetiştirdiği futbolcu ağabeyleri Mehmet Türk ve Nurettin Ersoy ile birlikte ziyaret ettiler.
Türk futbolunun temelinin sağlam olması gerektiğini belirten Ersoy, “Ülkemizin çektiği tek sorun futbolcularımızın yeterince eğitim almamalarıdır. Bu konuda bizlerde Asaş Futbol Okulu olarak ailelerimizle birlikte çocuklarımızın eğitimini ve sporunu yaptırıyoruz. Ancak ülkemizi derin üzüntüye boğan Soma faciası nedeniyle tüm futbol okulunun bir aylık gelirini somadaki ailelere bağışlama karırı aldık bu konuda herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum” dedi.
Futbolcu Mehmet Türk ise, “Gelecekte futbolcu olacak kardeşlerimizin futbolu iyi öğrenmeleri ve ülke futboluna katkı sağlamalarını diliyorum. Hocamızın okulunu ziyaret edip ona destek olmak için buradayız kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Nurettin Ersoy da futbol okullarının gençlerin yetişmesinde önemli pay sahibi olduğunu belirtti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.