Lütfü Savaş, ‘Biz pansuman değil, cerrahi müdahale yapacağız’

lütfü
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş teşekkür ziyaretleri kapsamında Dörtyol CHP İlçe Örgütüyle bir araya geldi. Perşembe günü saat 15;00’de Parti Binasında gerçekleşen ziyarette Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu’da eşlik etti.
CHP Dörtyol İlçe Başkanı Mustafa Kemal İncesu kısa bir açılış ve teşekkür konuşması yaptı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ise yaptığı açıklamada; “Bugün bir teşekkür ziyareti için burada bulunuyorum. Ama biz artık söz verdiğimiz gibi haftanın iki günü İskenderun tarafında olacağız. Hedefi büyük olan kurumların meşakkati de büyüktür. Basında ‘Şu belediyeyi yönetiyor, bu belediyeyi yönetiyor’ gibi haberler okuyoruz. Belediyede üç tane önemli kurum vardır. Bir Belediye Başkanı, iki encümen, üçüncüsü de meclis. Bunların görev ve selahiyetleri kanunla düzenlenmiştir. Başkanlığı da encümeni de bugün Büyükşehirde Cumhuriyet Halk Partisi yönetiyor, ama meclis de AKP’nin çoğunluğu vardır. Anayasa çerçevesinde bizimde onları da getirdiği önergeler görüşülmektedir. Belediyeyi kim kazanmışsa o yönetir” dedi.
CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu’da, Manisa İli Soma İlçesinde yaşamını yitiren Maden işçilerine rahmet ve ailelerine sabır dileyerek başladığı konuşmasına; “Bu bizlerin tahmin ettiği yaklaşmakta olan bir faciaydı ne yazık ki ve korkulan oldu, gerçekleşti ve sonuç ortada. Umarım ki bu facia bu anlayışı yürütülen iktidara ders olur ve en kısa zamanda bu yanlıştan dönerler” dedi.

Önceki İçerikSadece çelenk konulacak, kutlama yok!
Sonraki İçerikDörtyol’da tüfekle rastgele ateş eden 2 kişi yakalandı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.