Atalar Kolejindeki ödül töreninde gözyaşları

atalar tören2
Atalar Koleji öğrencileri ödüllerini Soma’da yaşamını yitiren maden işçilerine ithaf etti. Atalar Koleji’nde, turnuva ve yarışmalarda derece alan öğrencilerin ödül töreni, Soma faciasının gölgesinde gerçekleşti.
Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törende Soma’da yaşamını yitiren madencilerin anısına bir de sunum yapıldı. Sinevizyon eşliğinde gerçekleştirilen sunum sırasında salonda bulunanlar gözyaşlarını tutamadı. Ödül kazanan öğrenciler ödüllerini, Soma faciasında yaşamını yitiren maden işçilerine ithaf etti.
atalar tören3
Atalar Koleji’nde düzenlenen ödül töreni İstiklal Marşı ve Soma’daki maden faciasında yaşamını yitiren madenciler için saygı duruşuyla başladı. Ödül töreninde; 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yüzme yarışlarında bireysel ve takım halinde 4 stilde birincilik kazanan öğrencilere, satranç turnuvasında ilk üçe giren öğrencilere ve futbol turnuvasında ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları dağıtıldı. Buruk bir havada gerçekleşen ödül töreninin ardından, Coğrafya öğretmeni Mehmet Cezayirlioğlu tarafından “Soma’da bir avuç kömür için bir ömür verenlerin anısına!” konulu sunum da yapıldı. Sinevizyon eşliğinde gerçekleştirilen sunum sırasında salonda bulunanlar gözyaşlarını tutamadılar.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.