İKEM’li Cankat Pazarlı Cambridge yolcusu

ikem1
Özel İKEM Koleji konferans salonunda, finale kalan 12 öğrencinin katılımıyla İngilizce kompozisyon yarışması yapıldı. Kompozisyon dalında birinci olan 7 C sınıfından Cankat Pazarlı büyük ödülü kazandı.
“Dünya vatandaşı olmak ne demektir?” konulu İngilizce kompozisyon yarışmasına katılan öğrenciler büyük heyecan yaşadı. Jüri üyeleri İngilizce Öğretmeni Lisa Shannon, MKÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şehriban Çek ve Uluslararası Eğitim Danışmanı Canan Severoğlı Elbasan karşısında tekrar kompozisyonlarını okuyarak jürinin sorularına cevap veren öğrenciler sonucu merakla belediler.
Jüri üyeleri “Dünya Vatandaşı Olmak Ne Demektir?” konulu İngilizce Kompozisyon yarışmasında bir birinden özgün ve yaratıcı kompozisyonlardan birinciyi belirlemekte zorluk çektiler. Jüri üyeleri yarışmanın 1.si olarak İKEM Koleji 7.sınıf öğrencisi Cankat Pazarlı’yı büyük ödüle layık gördü. Cankat Pazarlı, EF International Language Schools Cambridge merkezinde eğitim, konaklama, öğünler, ders kitapları ve uçak bileti almaya hak kazandı. Yarışmaya katılan diğer öğrenciler ise birer Teşekkür Belgesiyle ödüllendirildi. Tören sonrası Özel İKEM Koleji Kurucusu ve Genel Müdürü Levent Yılmaz yaptığı konuşmada, “Bilindiği gibi uluslararası programlarda bölgenin en başarı okulu olma özelliğini koruduk. İKEM’li olan her öğrencinin birer dünya vatandaşı olarak yetişmeleri için uluslararası çalışmaları okulumuz olarak desteklemeye devam edeceğiz” diyerek, yarışmada birinci olan Cankat Pazarlı’yı tebrik etti ve eğitiminde ki başarıların devamını diledi.
ikem2

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.