Hemşireler Günü buruk kutlandı!

palmiye
Hemşireler Günü İskenderun’da buruk kutlandı. İskenderun Anıt Alanı’ndaki etkinliğe ilgi azdı. Özel Palmiye Hastanesi başhemşiresi ve yardımcıları, anıt alanına çelenk koyduktan sonra yaptıkları açıklamada, hemşirelik mesleğiyle ilgili bilgiler verdiler.
Sadece Özel Palmiye Hastanesi hemşireleri tarafından konulan çelenk dikkatlerden kaçmadı. Sağlık hizmetinin her aşamasında yer alan hemşirelerimizin yaşadığı bu tablo, etkinliğe katılan hemşireleri üzdü.
palmiye3
BEYAZ MELEKLERE KARANFİL
Bu arada Özel Palmiye Hastanesi hemşirelerin gününü kutlamayı ihmal etmedi.
Bünyesinde çalışan hemşirelerine karanfiller vererek kutlayan Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr.Yılmaz Şahutoğlu; sağlık hizmetinin bir ekip işi olduğunu bu ekibin içinde hemşirelerin çok önemli görevler üstlendiklerini, büyük özverilerle mesleklerini icra ettiklerini söyledi.
Şahutoğlu, hemşirelik mesleğinin zorlu bir eğitim sürecinden sonra icra edilmeye başladığını, hastaların tedavilerini uygulamak dışında, sevgi, şefkat ve ilgi noktasında büyük bir erdemle çalıştıklarını ifade etti. Şahutoğlu, bu anlamlı günde toplumun en hassas alanlarından biri olan sağlık sektöründe görevlerini büyük zorluklar ve fedakârlıklarla ifa eden tüm hemşirelerin gününü kutladı.
palmiye4

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.