TüvTurk’un başarı grafiği Fatih Bomuşoğlu ve Erkan Dinç ile artıyor

tüvturk
Tüvturk İskenderun araç Muayene İstasyonu, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek adına özveri ve fedakârca çalışmalarına devam ediyor.
Vatandaşlarımızın araç kullanırken daha sağlıklı ve güvenli olmalarına imkân sağlamak için yoğun çaba ve gayret gösteren TüvTurk Araç Muayene İstasyonu, her geçen gün İskenderun halkının da güven ve takdirini kazanıyor.
Şimdiye kadar başarılı bir şekilde kusursuz hizmet veren TüvTurk İskenderun Araç Muayene İstasyonu İşletme Amirliği görevine Fatih Bomuşoğlu atandı. İşinde başarılı, bilgi, deneyim ve tecrübesiyle İskenderun Araç Muayene İstasyonu’nu en güzel şekilde yürüten Fatih Bomuşoğlu, aynı zamanda çalışkanlığı ve güleryüzlüğüyle de dikkat çekiyor. Araç muayenesini yaptırmak için istasyona gelen vatandaşlarımıza da ilgi göstererek onların güvenini kazanan TüvTurk İskenderun Araç Muayene İstasyonu İşletme Amiri Fatih Bomuşoğlu, personel arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmayı da sağlıyor.
TüvTurk araç muayene istasyonunda araç muayenesini yaptıran İskenderun halkı, istasyonu el üstünde tutan çalışmalara imza atan Fatih Bomuşoğlu’na teşekkür ederek, istasyondan ayrılıyorlar.
Öte yandan TüvTurk’un Adana Mersin Hatay illerini kapsayan Operasyon Müdürlüğü görevine ise Erkan Dinç getirildi. Dinç, Adana Mersin ve Hatay üçgenindeki araç muayene istasyonlarının ivmesini kısa sürede göstermiş olduğu disiplin ve çalışma anlayışıyla arttırdı. Erkan Dinç, vatandaşlarımızın TüvTurk istasyonlarından en iyi hizmeti alabilmesi için sürekli kendisine bağlı olan işletmelerde örnek bir çalışma sergileyerek işindeki uzmanlığıyla takdir görüyor.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.