Yurtman Ailesi’nin mutlu günü!

yurtman dügün4
Karayılan Belediyesi eski Başkanı Mehmet Yurtman‘ın oğlu Mustafa ile Gözel ailesinin güzel kızı Nur, düzenlenen muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.
Karayılan Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene; İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, eski belediye başkanları, işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.
Genç çiftin nikahını Payas Belediye Başkanı Bekir Altan kıyarken, nikâh şahitliklerini ise İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy birlikte yaptılar. Nikah törenin ardından genç çift sahnede çalan müzik eşliğinde bir süre karşılıklı oynadı.
Düğün töreni boyunca Yurtman ve Gözel aileleri gelen misafirlerle tek tek ilgilenerek örnek bir misafirperverlik gösterdiler. Gecede davetliler müzik eşliğinde eğlenerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Önceki İçerikAlkışlar ADD gençliğine..
Sonraki İçerikKaymakam Özyiğit; ‘Engelli vatandaşlarımıza tüm yaşamları boyunca sahip çıkmalıyız’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.