Resim sanatını konuşturdular

gani bahadırlı resim se#DBE
Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu’nun her yıl geleneksel olarak düzenlediği Görsel Sanatlar Sergisi resim şölenine dönüştü. Bahar Şenliği’nin ikinci etkinliği olan serginin kurdelesini Dr. Okulu eğitim ve öğretime kazandıran Hayırsever İhsan Bahadırlı’nın kızı Dr. Ayşe Bahar Yılmaz, Gani Bahadırlı Okul Müdürü Yusuf Gözüpek kesti.
Primemall Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen geleneksel sergi bu yılda yoğun ilgiyle karşılaştı. Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu Resim Öğretmeni Seda Gözaçan’ın öncülüğünde 5-6-7-8. sınıf öğrencilerinin yaptıkları birbirinden değerli eserler davetliler tarafından ilgiyle gezildi.
Serginin açılışın öncesi kısa bir konuşma yapan Dr. Gani Bahadırlı İlkokulu Müdürü Yusuf Gözüpek, sanatın günümüzde çok önemli olduğunu söyledi. Gözüpek konuşmasının ardından Dr. Ayşe Bahar Yılmaz ile birlikte kurdeleyi keserek resim sergisini hizmete açtı.
Açılışın ardından Dr. Ayşe Bahar Yılmaz ve Okul Müdürü resimleri tek tek gezip inceleyerek öğrencilere yapmış oldukları bu güzel eserlerden dolayı teşekkür ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.