İskenderunspor 2. Ligte son noktayı koydu; 2-1

iskspor4
İskenderunspor ilk yarıda Eyüpspor’un işini bitirdi, 2. Lig’te kalan taraf oldu.
Türkiye 2. Lig Kırmızı grupta kümede kalma mücadelesi veren Körfez İskenderunspor kendisi gibi düşme hattındaki rakibi Eyüpspor’u ezdi geçti, kümenin dışına attı.
Turuncu mavili ekip, Beş Temmuz Stadı’nda İskenderunlu ruhunu ortaya koydu ve 2-1 galip geldiği son maçta 2. Lig’te kaldı. Tribünlerin neredeyse tamamen dolduğu karşılaşmada, efsanenin dönüşü muhteşem oldu.
iskspor2
Ligde kalma mücadelesi veren her iki takımın karşılaştığı İskenderun Beş Temmuz şehir stadı uzun süredir ilk kez tribünleri dolduran yaklaşık 10 bin coşkulu taraftar topluluğunu ağırladı. Maçı Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, İskenderun OSB ve MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve çok sayıda davetli de büyük bir heyecanla maçı izledi.
İskenderun ekibi Hamza Gür ve Halil İbrahim Can ile iki kez rakip kalenin filelerini havalandırırken, taraftarını da sevince boğdu. Coşkulu bir taraftar topluluğunun maç başlamadan bir saat öncesinden takımına sahip çıktı, hiç durmaksızın destek verdi.
Galip gelenin kümede kalacağı 90 dakikanın ilk 45 dakikası, ev sahibi İskenderun ekibinin 2-0’lık üstünlüğüyle noktalandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Eyüpspor’un tek golü sonucu değiştirmeyince, İskenderunspor 2. Ligte kalarak, İskenderunlular’ı sevince boğdu.

Önceki İçerikSeyfi Dingil hedefi 12’den vurdu!
Sonraki İçerik8. Geleneksel Tek Pota Basketbol Turnuvası
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.