İSDEMİR Türkiye ekonomisinin can damarıdır

bakan isdemir
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz İSDEMİR’i ziyaret ederek, tamamlanan yatırımları yerinde inceleme fırsatı buldu. Ziyarete Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Kaymakamı Bekir Altan ve çok sayıda davetli katıldı.
Ziyaretin ev sahipliğini ise, OYAK Genel Müdürü Dr. Ş. Coşkun Ulusoy yaptı.

‘DÜNYA ŞİRKETİ OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ’
Gerçekleşen ziyarette Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’a İSDEMİR’de tamamlanan Modernizasyon ve Dönüşüm Yatırımları hakkında kısa bir brifing verildi. İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak Çapar tarafından sunulan brifingde, İSDEMİR’in yassı çeliğe dönüşüm yolculuğu, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgiler verildi.
İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak Çapar ‘2013 yılı sonunda 5.3 milyon ton/yıl sıvı ham demir ürettik. Amacımız ilerleyen zaman zarfında rekabet gücü yüksek ve pazara hakim bir Dünya şirketi olmaktır’ dedi.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz verilen brifing sonrası İSDEMİR fabrika sahasını gezerek yapılan yatırımları yerinde inceleme fırsatı buldu.
2011 yılından bu yana Milli Savunma Bakanlığı görevini ifa ettiğini belirten Yılmaz ,‘Unutulmamalıdır ki, İSDEMİR bugün ülke ekonomisi için oldukça büyük bir değer taşımaktadır. İSDEMİR başta bölgesi olmak üzere ülkesine kattığı katma değerle Türkiye ekonomisinin can damarıdır. Türk çelik sektörünü daha ileri taşıyacak ve Avrupa’da olduğu gibi Dünyada da çelik üretiminde üst sıralara çıkacak olan ülkemiz İSDEMİR ile adımlarını daha hızlı atacaktır’ dedi.
bakan isdemir1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.