İTSO Yönetimi Arsuz’da seri ziyaretlerde bulundu

itso arsuz
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim kurulu üyeleri, Arsuz’da protokol ziyaretlerinde bulundu. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Arsuz’da ilk olarak Kaymakamı Fatih Baysal ile görüştü. Arsuz’un tarihi ve doğa yapısı ile çok önemli bir şehir olduğuna vurgu yapan Kaymakam Fatih Baysal, bu güzide ilçenin potansiyelinin iyi değerlendirilmesi, Arsuz tarihinin ise gün ışığına çıkartılması gerektiğine dikkat çekti. İTSO yönetimine ziyaretlerinden dolayı onur duyduğunu belirten Kaymakam Baysal, iş adamları ve İTSO’nun bölge ekonomisi için önemli çalışmalar yaptığına dikkat çekerek, “İskenderun önemli bir potansiyele sahip. 10 yıl sonrası için bölgenin çok daha gelişeceği kanısındayım. Arsuz’a KOBİ destekli olarak tarıma dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için çalışmalar yapılabilir. Bölgemiz tarım ve turizm açısından son derece potansiyeli yüksek bir bölge” dedi. Sohbet ortamında geçen ziyarette İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, projelerini anlattı ve Arsuz’un İskenderun için ayrılmaz bir parça olduğunu ifade etti.
Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal’ın ziyaretinde; İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, Muhasip üye Özcan Aslan, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Adnan Mursaloğlu, Gassan Kuran ve Necat Özkaya’da hazır bulundular.

EMNİYET MÜDÜRÜ COŞKUNA’A
ZİYARET İTSO yönetimi Arsuz’da ikinci ziyaretini ise Arsuz Emniyet Müdürü Süleyman Coşkun’a gerçekleştirildi. İlçe olan Arsuz’un ilk emniyet müdürü olan Coşkun, İTSO yönetimini makamında kabul etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Coşkun, “Arsuz’da Personel sıkıntılarımız var. Yaz ayının gelmesi ile birlikte personel sayımızın 130’a çıkmasını bekliyoruz. Bölgemizde asayişin sağlanması noktasında emniyet birimlerimiz 24 saat görevlerinin başında. Emniyet binamızı ve bazı araç sıkıntılarmız var. Bu sıkıntıların da zamanla aşılacağına inanıyorum” dedi.

BAŞKAN CULHA’YLA NEŞELİ SOHBET
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri gün içerisinde son ziyaretlerini Arsuz’un yeni Belediye Başkanı Nazım Culha’ya gerçekleştirdiler. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Arsuz’u orak akıl ile yöneteceğiz. El birliği ile Arsuz gerek turizm gerekse tarımı ile hak ettiği yere gelecektir. İmar ve yol çalışmalarının yanı sıra şehrin altyapı çalışmalarının da düzenlenebilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Hatay Büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra gerekli düzenlemelerin yapılmasını bekliyoruz. Büyük şehir ile yapılacak uyumlu çalışmalar neticesinde şehrimizin gerek alt yapı, gerekse turizm ve tarım yönünden gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğimize inanıyorum” dedi.

Önceki İçerikAskerlerin yaralanmasına neden olan 21 kişiye gözaltı
Sonraki İçerikBakan Yılmaz Payas Külliyesi’ni gezdi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.