“Pazar günü İskenderunspor’u yalnız bırakmayın”

spor seyfi
Pazar günü İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda saat 15.30’da Eyüpspor ile karşılaşacak olan Körfez İskenderunspor, çalışmalarını teknik direktör Haluk Bulgulu nezaretinde sürdürürken, Kulüp Başkanı Kazım Aydın ise taraftarlara çağrıda bulunarak, “Zorlu bir haftaya geldik. Bunu başarmak için tüm camianın desteğine ihtiyacımız var. desteklerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e kulübümüz ve camiamız adına teşekkür ediyoruz” dedi.
Özellikle son haftalarda yapılan desteklerden dolayı tüm taraftarlara teşekkür eden Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, “İtiraf edeyim ki geçmiş yıllara oranla iyi bir sezon geçiremedik ve maalesef takımımız ligin son sıralarında yer almaktadır. Bu durumlar geçmişleri zaferlerle dolu çok sayıda il takımlarının başına da gelmiştir. Biz camia olarak bu kara günleri geride bırakmak istiyoruz. Bunun için tüm camianın desteğine ihtiyacımız var. Özellikle son haftalarda bizlere desteğini artıran taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜRLER
Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, hafta sonunda yapılacak olan Eyüp Spor karşılaşması öncesinde Sosyal Paylaşım sitesi Facebook üzerinden faaliyet gösteren “KIZIL KÖRFEZ” sayfasına yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“Göreve geldiği günden bu yana Körfez İskenderunspor’un daha iyi yerlere gelmesi içi her türlü desteği veren ve sürekli futbolcularımıza moral aşılayan İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil ve ekibine camiamız adına teşekkür ediyor, yaptığı başarılı hizmetlerinin destekçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz”..
spor seyfi1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.