Özel İKEM’in minikleri çocuk gözüyle İskenderun’u resmedecek

ikem resim
Özel İKEM İlkokulu, “Çocuk Gözüyle İskenderun” temalı 5-6 yaş grubunun katılacağı resim yarışması düzenleyecek. Okul öncesi 5-6 yaş resim yarışmasına ilçemizde bulunan tüm okul öncesi, devlet ve özel okulları ile kreşleri kapsayan resim yarışması yapılacak.
Yarışmaya katılacak okulların ve kreşlerin yarışma şartnamesi şu şekilde oluşacaktır. Yarışmanın konusu “Çocuk Gözüyle İskenderun” olup yarışma kategorisi 5-6 yaş grubu İskenderun’daki okul öncesi devlet ve özel okullar, kreşler katılabilir ve (25*35) A4 boyutunda kağıt ebatlarında resimler yapılacak.
Yarışma serbest teknik (pastel, sulu boya, parmak boya, kuru boya vs…) ile İskenderun’u anlatan resimler 2 mukavva arasında teslim edilecektir.
Yarışmacılar, eserleriyle birlikte adı, soyadı, doğum tarihi, okulu, sınıfı, şubesi, okulun adres ve telefon bilgilerini resim arkasına yazmak zorundadır. Gönderilecek çalışmalar en geç 23 Mayıs 2014 akşam mesai bitimine kadar Özel İKEM Koleji (sahil evler lojmanları arkası) ne teslim edilmesi gerekmektedir.
Daha sonra katılımcıların resimleri jüri değerlendirmesini 24 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak olup, yarışmada dereceye girenleri 26 Mayıs tarihinde okulumuzun internet sitesinde duyulacaktır.
Yarışmaya eser gönderenlerin isimleri Özel İKEM İlkokulu sitesinde yayınlanacaktır. Yarışma sonrasında eserler dereceye girsin ya da girmesin iade edilmeyecektir. Bu şartları yerine getirmeyenlerin çalışmaları değerlendirmeye alınmayacaktır. Yarışma sonunda ödül alan eserler törenle sergilenecek ve ödüller dağıtılacaktır.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.