Körfez İskenderunspor iddialı; ‘Eyüpspor nefes almayacak’

iskspor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, çalışmalarını İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda teknik direktör Haluk Bulgurlu nezaretinde sürdürüyor.
Hafta sonunda deplasmanda oynanan ve 0-0 berabere biten Güngören karşılaşmanın ardından kente dönen ve pazar günü ligin son haftasında Eyüpspor ile hayati maça çıkmaya hazırlanan Körfez İskenderunspor’da sakat ve cezalı futbolcunun bulunmaması teknik heyeti sevindiriyor.
Teknik direktör Haluk Bulgurlu, “Geçmiş tüm karşılaşmaları unuttuk. Önümüzdeki hafta sonu hayati önem taşıyan Eyüpspor maçımız var. Bunun için çok iyi hazırlanmamız gerekmektedir. Tüm futbolcularımızda bunun bilinci içerisindeler. Takımımızda sakat ve cezalı futbolcunun bulunmaması bizleri sevindirmektedir. Taraftarlarımızı desteğiyle Eyüp spor karşılaşmasında sahadan galibiyetle ayrılıp mutlu sona ulaşmayı hedeflemekteyiz” dedi

ERZİN BELEDİYESPOR’A BAŞARILAR
Körfez İskenderunspor Kulübü adına Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Kızıl Körfez Taraftar grubu adına Amigolar Nihat Demircan ile Metin Bağış, hafta sonunda Kahramanmaraş’ta yapılan final karşılaşmasında 44 Malatyaspor’u 3-1 mağlup ederek, 3. Türkiye ligine çıkma başarısını gösteren Erzin Belediyespor kulüp yönetimini, futbolcularını, teknik heyet ve tüm taraftarlarını kutlayarak, önümüzdeki futbol sezonunda başarılar dilediler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.