İskenderun Belediyesi’nden iki hastane arasında ücretsiz servis hizmeti!

hastane servis
İskenderun Belediyesi’nin kentimizde bulunan iki hastane arasında hizmete başlattığı ücretsiz otobüs seferleri vatandaşlardan büyük ilgi ve alaka görüyor. İskenderun Belediyesi’ne ait olan ve ücretsiz verilen otobüs seferleri SSK Hastanesi’nden Devlet Hastanesi’ne karşılıklı seferler yapıyor. İskenderun Belediyesi’nin yapmış olduğu bu yeni uygulamadan memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Başkanımız Seyfi Dingil’le çok teşekkür ediyoruz. Belediyenin yapmış olduğu hizmetten çok memnun kaldık. Çok iyi oldu. İnsanlar birbirini iterek oturuyorlardı. Ulaşımda ciddi sıkıntılar yaşıyorduk. Başkanımızdan Allah razı olsun, bu hizmeti bize sundukları için çok memnunuz” dedi. Verilen hizmetten dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlarımızdan Bülent Sözer, “Ben hastaneye kendi aracımla gidip geliyorum. Ama aracı olmadığı için sıkıntı çeken insanları görüyordum, şimdi bu sorun çözüldü. Herkes çok memnun. Belediyenin iki hastane arasında verilen bu ücretsiz hizmetinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Merzan Bilgin adlı bir vatandaş ise verilen hizmetten dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek düşüncelerini şöyle dile getirdi: “İnsanlar sıkışarak zor bir durumda hastaneye gidip geliyordu. İki hastane arasında bir minibüsün hizmet vermesi yetersiz kalıyordu. Başkanımızdan Allah razı olsun, bu sorunu çözdü ve vatandaşı rahatlattı” ifadelerini kullandı.
Hastaların yaşadığı ulaşım sorununu dile getiren hastane personeli ise, “Sayın Belediye Başkanına ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Gerçekten insanlar üzerinden büyük bir yükü aldılar. İskenderun Belediyesi’nin yapmış olduğu bu hizmet şimdi bir doktor görevi görüyor” şeklinde görüş beyan ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.