Alaattin Doğan, Trabzon Akçaabatspor’u yemekte ağırladı

trabzon akçaabatspor (1)
DOĞAN’DAN ÖRNEK MİSAFİRPERVERLİK!

İskenderun’un tanınmış ve başarılı spor adamlarından, aynı zamanda menajer Alaattin Doğan, Payas Belediyespor’un geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde karşılaştığı Trabzon Akçaabatspor’u yemekte ağırladı.
İskenderun’da futbolun kalkınması, İskenderun’un adının en iyi şekilde duyurulması için spor dalında önemli adımlar atan kentimizin yetiştirdiği spor adamı ve menajer Alaattin Doğan, Trabzon Akçaabatspor’u ağırlarken, örnek bir misafirperverlik gösterdi.
Doğan, Trabzon Akçaabatspor Teknik Direktörü, Ayhan Alemdaroğlu, kulüp yöneticisi Ali Sivrikaya, teknik heyet ve futbolculardan oluşan Trabzon kafilesine Mikado Restaurant’ta yemek verdi.
Oldukça sıcak bir atmosferde geçen yemekte Alaattin Doğan, Trabzon Akçaabatspor teknik heyeti ve kulüp idarecileriyle gönül bağı oluşturdu.
İskenderun’da son zamanlarda gerileyen futbolun ilerlemesi ve kentimizin adının her yerde duyulması adına üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getiren menajer Alaattin Doğan, böylesi misafirperverlik yönü ve yaklaşımıyla da takdir topladı.
Alaattin Doğan, yemeğin ardından kafile ile birlikte yer alıp İskenderun’un güzelliğini Trabzon yöneticilerine anlatarak, kentimize yakından tanımalarına vesile oldu.
Trabzon Akçaabatspor Teknik Direktörü Ayhan Alemdaroğlu ve kulüp yöneticisi Ali Sivrikaya, göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı kulüp ve Trabzon halkı adına teşekkür ettiler.
trabzon akçaabatspor

Önceki İçerikCumhuriyet Anadolu Lisesi’nden unutulmaz gece
Sonraki İçerikErzin Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven: “İnandık ve başardık”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.