Körfez İskenderunspor’da moraller yüksek

iskenderunspor (1)
Körfez İskenderunspor, Pazar günü İstanbul deplasmanında Haluk Bulgurlu gözetiminde yapılan çalışmalarda futbolcuların morallerinin oldukça yüksek olması başkan Kazım Aydın ve teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Geçtiğimiz hafta Ankaragücü beraberliğinin ardından rakibin de berabere kalması moralleri üst seviyede tutarken, şimdiki hedefin galibiyet olduğu hedefleniyor. Futbolcular kendi aralarında kısa pas çalışması yaparken kaleciler de ayrı çalıştı. Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, takımda moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu belirtti. Bulgurlu, “Bu hafta sonu İstanbul’da Göngören ile yapacağımız maçı kesinlikle kazanarak üç puanla şehrimize döneceğiz. Bu saatten sonra kaybetmek yok! Futbolcularımız da bunun bilincinde.. Son maç Eyüp ile kendi evimizde o zaman taraftarımızın da destekleriyle bu maçı alarak ligde kalacağız” dedi.
Kulüp Başkanı Kazım Aydın ise, “Takımı yalnız bırakmıyoruz. Futbolcu kardeşlerimize inancımız tam.. Şu anda kentimizin takımı olduk bunu her kes görüyor. Bu konuda herkes elinden geleni yapıyor. Bizimde tek amacımız bu kadar güzel bir oluşum yakalamışken, bu takımı düşürmek olmaz. İnşallah bu takımı ligde bırakarak daha güzel bir oluşumu seneye yaparız. Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’in vermiş olduğu tam destek hem futbolcularımızı hem de ekibimizi umutlandırdı. Son iki maçı da alarak takımı ligde bırakmak istiyoruz” diye konuştu.
iskenderunspor (3)

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.