İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz; ‘Kaynaşma ve dayanışma örnekleri vereceğiz’

firinci odasi2
İskenderun Fırıncılar Odası’nın yeni yönetimi, oda üyeleriyle kaynaşma toplantılarını sürdürüyor. Bu çerçevede Cumhuriyet Meydanı’ndaki Şenöz Cafe’de sabah kahvaltısında buluşan fırıncı esnafı, hem bazı sorunlarını konuştular hem de sohbet ederek dayanışma ve kaynaşmayı pekiştirdiler.
Düzenlenen kahvaltıya İskenderun Fırıncılar Odası (İFO) Başkanı Mahmut Şenöz, yönetim kurulu üyeleri Abdurrahman Kazan, Mehmet Şen, Corc Angalina, Abdülkadir Süleymaniyeli, İlhan Sağlam ve Mehmet Aydın ile birlikte oda üyesi fırıncılar katıldılar.
Toplantıda bir konuşma yapan İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz “Hepiniz hoş geldiniz. Fırıncılar Odası olarak birlik ve beraberliğe önem veriyoruz. Mesleki sorunlarımızı aşmanın yanında zaman içerisinde gerçekleştireceğimiz bazı etkinliklerle dayanışma ve kaynaşma örnekleri vereceğiz. Yönetim kurulu üyeleri olarak oda üyesi arkadaşlarımızı iş yerlerinde ziyaret etmeyi planlıyoruz. Fırıncılar olarak halka hizmet ederken, oda olarak da kendi üyelerimize de hizmet etmenin gayretinde olacağız. Bir ve beraber olursak her tür sorunun üstesinden gelebiliriz. Önümüzdeki süreçte diğer etkinliklerimizde buluşmak üzere hepinize, sağlıklı, huzurlu, bereketli günler diliyorum” diye konuştu.
İFO Başkanı Mahmur Şenöz’ün konuşmasının ardından etkinliğe konuk olan üyeler teker teker söz alarak kendilerini ve işletmelerini tanıttılar. Sohbet ortamında geçen toplantı sırasında bazı mesleki sıkıntılar da dile getirilip, çözüm yolları müzakere edildi.
firinci odasi

Önceki İçerikHatay’da nisan ayında 170 milyon dolar ihracat
Sonraki İçerikPayas ve Arsuz kaymakamlarından Başkan Vurucu’ya ziyaret
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.