KOÇ Green Park Evleri; Hayallerin Ötesinde!

green park8
İskenderun körfezinde yeni bir yaşam hedefleyen Koç Green Park Evleri tanıtım kokteylini gerçekleştirdi. Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi’nde 61.270 m2’lik bir alana kurulacak olan Koç Green Park Evleri 17 blok, 1 çarşı kompleksi toplam 630 konut ile hayallerin ötesinde bir yaşam sunuyor.
Görkemli bir şekilde gerçekleşen tanıtım kokteyline Koç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koç, Koç Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adil Koç, Koç Grup Ceo’su Veis Özçelik, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, MÜSİAD Hatay Şube ve İskenderun OSB Başkanı M. Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz ile çok sayıda iş adamı ve sanayici katıldı.
Koç Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adil Koç tarafından kapıda karşılanan davetliler, Green Park evleri hakkında bilgi aldılar. Her bloğu zemin olan ve art 11 kattan oluşan Green Park Evleri, 236 M2 net bir alana sahip. Yaklaşık 5600 m2’lik alanda 2 açık yüzme havuzu, 1 adet futbol sahası, tenis kortu ve yönetim binası olan Green Park Evleri, 10.500m2’lik alanda bulunan 17 blok ile de göz kamaştırıyor. Öte yandan, kapalı yüzme havuzu ve saunası, Türk hamamı, Fitnes salonu, 16 adet iş yeri, 1 adet restoran, sosyal tesis, çarşı kompleksi ile hayallerin ötesine çıkan Green Park Evlerinde 4500 m2’lik alanda bahçe ve peyzaj düzenlemesi ile oluşturulacak yeşil alan tasarımı ise parmak ısırttırdı.
green park5
ÖZÇELİK, ‘KALİTEDEN TAVİZ VERMEDİK’
Prestijli bir konut idaresi için Koç ailesinin hiçbir sorumluluktan kaçınmadığına dikkat çeken Koç Group Ceo’su Veis Özçelik, inşaat projenin 2011 yılı Ekim ayında Vakıflar Hatay bölgeden kat karşılığı ihale ile alındığını 311 adet dairenin Koç şirketine kaldığını söyledi. Diğer 319 daire ve dubleksin Vakıflar Hatay Bölge Müdürlüğüne ait olduğunu ifade eden Veis Özçelik; “sitenin Arsuz tarafına bakan bölümündeki 8 blok ve çarşı kompleksi üzerindeki 18 adet 2 +1 daire Vakıflar Hatay Bölge Müdürlüğünün, İskenderun tarafında ki 9 blok ise Koç ailesine ait olacak şekilde paylaşım yapılmıştır. sitede huzur, güvenlik ve diğer hizmetler bir şirket tarafından yapılacak olup kaliteden asla taviz verilmeyecektir” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikYürek yakan çocuk ölümleri!
Sonraki İçerikGemi Batırma
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.