Sevcan-Seracettin Durgunöz’e Çifte Düğün!

dügün2
İskenderun gemi acentecileri arasında sevilen işadamı, gümrükleme şirketi sahibi, kentin tanınmış simalarından (Japon Buhran) Burhanettin Durgunöz’ün oğlu Seracettin Malatyalı Akkoyun ailesinin güzel kızları Sevcan’la çifte düğünle evlendi.
İlki Malatya’da kız evinde düzenlenen, ikisi de, İskenderun Grant Plaza salonunda geçekleştirilen düğüne her iki aile, yakınları, dost ve akrabaları ilgi gösterdi. Malatya eşraflarından Zeynep- Sebahattin Akkoyun’un güzel kızları Sevcan ve İskenderun’un tanınmış siması (Japon Burhan) Burhanettin- Zahide Durgunöz, oğulları Seracettin’in mutlu geçen düğününde, misafirlerle tek tek ilgilendi.
İskenderun Belediyesi Evlendirme memurunun genç çiftin nikahlarını kıydığı düğün töreninde Göksel Gök ve orkestrasının müzik ziyafeti, seslendirilen birbirinden hareketli şarkılarla konuklar adeta pistin tozun attırdı.
Sevcan ve Seracettin Durgunöz çifti, ‘Sonsuza giden muhabbet’ isimli gemiye bindiklerini vurgulayarak ‘Bize mendil sallayanlarla şuan birlikteyiz’ sözleriyle mutluluklarını ifade ettiler.
Durgunöz ile Akkoyun aile büyükleri, konuklar ve genç çiftlerle bu mutlu günlerinde gecenin ilerleyen dakikalarına kadar müzik eşliğinde eğlendiler.
dügün3

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.