Erzin Belediyespor 3. lig için ‘GÜVEN’de

erzin belediyespor1
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Grup’ta mücadele eden takımı Erzin Belediyespor, grubunda şampiyonluğunu ilan ettikten sonra 4 Mayıs tarihinde 3. lige çıkmak için final oynayacakları 44 Malatya maçı için tek yürek oldular.
Erzin Belediyespor’un başarısının mimarı şüphesiz teknik direktör Can Güven.. Kulübün başına geçtiğinde 7. sırada olan takımını merdivenleri teker teker tırmanarak şampiyonluğa olaştıran Güven, oynadığı 21 maçta 17 galibiyet ve 4 beraberlik alarak amatör ligde olsa Türkiye liglerinde erişilmez bir başarının altına imza attı. Erzin Belediyespor Can Güven ile 7. sırada iken lider 44 Malatya’nın 2 puan önünde ligi tamamlayarak şampiyonluk ipini göğüslemiş oldu.
Can Güven, takıma gelmesiyle futbolcular arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırırken, azimli ve yüreğiyle mücadele edebilen bir takım yarattı. Ortaya çıkan bu tablo ise, beraberinde şampiyonluğu getirirken, Erzin halkına da haklı bir gurur yaşattı.
Başarının inanç, azim ve ekip işinden geçtiğinin altını çizen Erzin Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven, bir 3. lig takımı daha bölgemize kazandıracaklarını vurgulayarak, bu noktaya gelirken en büyük destekçilerinin taraftarları olduğunu söyledi. Her maçlarında 12. adam olan taraftarların yaz kış demeden bütün maçlarında sonuna kadar desteklediklerini belirten Güven, tüm taraftarlara teşekkür etti. Güven 4 Mayıs’ta Gaziantep veya Nevşehir’de oynanacak olan 44 Malatya final maçını kazanarak 3. lige çıkacaklarına inandıklarını kaydetti. Güven, tüm bölge halkına final maçına kendilerini desteklemeye davet etti.
Öte yandan bölgemizin yetiştirdiği eski futbolcu ve şu an menajerlik yapan Alaattin Doğan da Erzin Belediyespor’un elde ettiği büyük başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, takımın Can Güven hoca ile 3. lige çıkacağını ifade etti.
erzin belediye spor

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.