Deliçay’da hem kahvaltı hem de sandal sefası

delicay1
Deliçay Çınaraltı Alabalık Tesisleri bir dizi yenilikle yeni sezona merhaba diyerek misafirlerini ağırlamaya başladı. Dörtyol’un en gözde mesire yerlerinden olan Deliçay Çınaraltı Alabalık Tesisleri bir dizi yenilikle birlikte yeni sezona merhaba dedi.
Nisan ayında sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ile bir anda ziyaretçi akınına uğrayan Deliçay Çınaraltı Alabalık Tesisleri misafirlerine en katileli hizmeti en etkin şekilde sunmanın çabası içerisinde.
Kuzuculu Mahallesi Santral üstünde Deliçay kenarında kurulu olan tesis kendi Taş Fırınında hem taze ekmeğini üretmekte, hem de günlük kesim etinin lezzet yelpazesini misafirlerine sunuyor. Tesisin en meşhur yemeği olan Kaşarlı Alabalık ise mutlaka tadılması gereken bir lezzet. İşletmeciliğini Hasan Çelebi ve Kubilay Dokuz’un yaptığı tesis hafta içi ve hafta sonları kesintisiz hizmet veriyor. Size önerimiz ise mutlaka önceden rezervasyon yaptırmanız. İşletmeye önceden konuk sayısını bildirmeniz halinde size özel süprizlerle de karşılaşıyorsunuz. Tesis aynı zamanda Deliçay üzerinde sandal sefası da sunuyor.
Kati surette alkollü içecek servisi yapılmayan bu nezih aile mekanında közde demlenmiş çayın lazzeti ise tarifi mümkün olmayan bir şey. Mutlaka yerinde ve eşsiz doğayı seyrederken yudumlanarak hissedilmeli. Tesis doğayla yaptığı barış antlaşmasına sadakatle bağlı kalmış betanormeden ziyade ahşap pergüleler kullanmış ve kümes hayvanlarını bir çiftlik ortamında gibi serbest bırakmış. Ellerinizle ördekleri ve tavşanları beslemeniz mümkün.
delicay2

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.