Başkan Seyfi Dingil, ‘Çok amaçlı bir stat ve tesis yapacağız’

iskspor seyfi
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Körfez İskenderunspor teknik heyet ve futbolcuları, verilen desteğe teşekkür etti.
Makamda gerçekleşen ziyarete, Körfez İskenderunspor Kulübü Başkanı Kazım Aydın, Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, antrenörler ve futbolcular katıldı.
Ziyarette konuşan Körfez İskenderunspor Başkanı Kazım Aydın, “Görevinizde hayırlı olsun dileğinde bulunmak ve takımımıza verdiğiniz destekten dolayı size teşekkür etmek istedik. Sizin desteğinizden sonra takımda motivasyon daha üst seviyeye çıktı. Sporcularımız maç kaybetmemeye başladılar” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderunspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Turuncu maviyi artık dalgalandıracağız” dedi.
Takımın en kısa zamanda PTT 1. Lige çıkarılacağını, önümüzdeki dönem geniş kapsamlı olarak ne gerekiyorsa yapılacağını ve takıma sahip çıkılacağını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Önemli olan bu dönem ligde kalalım. Bunun için hepiniz çok çaba sarf ediyorsunuz” diye konuştu.
iskspor seyfi8
Yeni bir stad yapılacağını, altyapıya da önem verileceğini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Projelerimiz çok. Bu kenti kültürel, yaşam, sporda yeniden inşa edeceğiz” dedi.
Olimpiyatların bir ayağının İskenderun’da yapılması amacıyla Bakanlıkla görüşmelerin başladığını söyleyen Başkan Seyfi Dingil, “Bu kentte kim İskenderun’un adını ulusal veya uluslar arası merciye taşırsa yanındayım. Burada basına da halkımıza da görev düşüyor. Elbirliğiyle bu takımı yaşatacağız” şeklinde konuştu.
İnanmak ve samimi olmak gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Önümüzde güzel günler var. Sizlerin, amigo, taraftar hepsinin emeği var. Genç bir takım daha da tecrübe sahibi olacaklar. Daha güzel imkânlarla takım, daha iyi yerlere gelecek” dedi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in spora olan sevgi ve desteğinin çok önemli olduğunu söyleyen Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, “Desteğinizden dolayı futbolcularda büyük gelişme oldu. Dört haftadır arka arkaya maçları kazanıyoruz. Takım olarak ligde kalacağımıza inanıyorum. Ankara gücü maçıyla birlikte Eyüp maçını da kazanacağız, ligde kalacağız” dedi.
İyi niyetle yola çıkıldığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, geniş bir yönetim kurulu, profesyonel insanlarla, yöneticilerle dört dörtlük takımın hak ettiği yere getirileceğini belirtti.
Teknik ekip ve futbolcular da desteğinden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti. Körfez İskenderun spor Kulübü Başkanı Kazım Aydın, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e 31 numaralı, üzerinde ismi ve takımın adının yazılı olduğu forma hediye etti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sohbet ortamında süren ziyaret bitiminde, konuklarıyla günün anısına birlikte fotoğraf çekildi.

Önceki İçerikİskenderun Prime Mall’de 23 Nisan Devir Teslimi
Sonraki İçerikBelen’de sınavlara girecek öğrencilere moral yemeği
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.