Hatay Valisi Lekesiz, Körfez İskenderunspor’a moral ziyaretinde bulundu

vali iskspor
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Körfez İskenderunspor futbolcularını, İskenderunspor Tesisleri’nde ziyaret ederek, bu sezon kalan son üç maç için moral verip, futbolculara ve teknik heyete başarı diledi.
Ziyaret sırasında Vali Lekesiz, ‘Dersinize iyi çalışırsanız kazanan siz olursunuz. İşinizi iyi yaparsanız şansta sizden yana olur. Yenilenen, yenilmez” dedi.
Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ’in moral ziyaretine İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez, Körfez İskenderun Spor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Körfez İskenderunspor yönetim kurulu üyeleri, İskenderun 5 Temmuz Stad Müdürü, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Reşat Çağlar, Körfez İskenderunspor ’un amigoları Nihat Demircan, Metin Bağış ve diğer bazı konuklar katıldılar.

‘SEYFİ BAŞKANA MİNNETTARIZ’
Sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Hatay Valisi Lekesiz’e bir kez daha ‘hoş geldiniz’ dedikten sonra kulüp ve takım hakkında özet bir sunum yaparak, “Sıkıntılı bir dönemdeyiz. Küme düşmemek adına yoğun çabamız var. Son kalan üç maçımızı da kazanmak ve kümede kalmak istiyoruz. Genç bir takıma sahibiz. Sanırım genç kardeşlerimiz stresi kaldıramadılar, bu yüzden böylesi bir sıkıntıya girdik. Takımımızı şehir takımı yapmak adına bir çalışma başlattık. İskenderun Belediye Başkanı Sayın Seyfi Dingil bize destek verdi. Tüzük ve isim değişikliği yaptık. Yeni ismimiz ve yeni forma renklerimizle önümüzdeki sezon mücadele vereceğiz. Kulübün yeni logosunu oluşturmak üzere bir yarışma açtık. Birbirinden güzel tasarım ve çizimler geliyor. İçlerinden en güzelini kulüp logosu olarak seçeceğiz. Pazar günü Ankaragücü ile İskenderun’da saat 15.30’da maçımız var. Siz Sayın Valimiz, İskenderun ve Hatay halkını maçımıza davet ediyoruz. Son üç maçın ikisini bile galibiyetle bitirsek kümede kalıyoruz. Kulübümüze destek olan herkese bir kez daha teşekkür ederim” diye konuştu.
Başkan Aydın sözlerinin devamında ise “İskenderun’da futbol adına müthiş bir potansiyel var. Yakın geçmişte, stada 10 bin civarında seyirci geliyordu. Sizlerin ve Seyfi Başkanın desteğiyle kümede kalırsak önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Ligi için bir takım oluşturmayı düşünüyoruz. Elbette hedefler bitmez. Sonraki hedefimiz de Süper Lig olur. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil az zamanda bize büyük destekler verdi. Ayağının tozuyla maçlarımıza gelerek moral ve motivasyonumuz attırdı, futbolcuların barınabilecekleri tesisleri hizmetimize sundu. Bu nedenle Seyfi başkanımıza minnettarız” dedi.
Başkan Aydın’dan sonra söz alan Körfez İskenderun Spor Teknik Direktörü Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu “Genç bir ekimiz var. Futbolcularıma güveniyorum. Takımın geleceğiyle ilgili planları kulüp yönetimi yapar. Yönetimin gelecekle ilgili iyi planlar yapmalarını temenni ediyorum. Moral ziyaretinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
vali iskspor2

‘DERSİNE ÇALIŞAN KAZANIR’
Teknik Direktör Bulgurlu’dan sonra konuşan Vali Lekesiz ise “Başarının yolu terden geçer. Alman Teknik Direktör’e ‘Siz çok mu şanslısınız?” diye sormuşlar. Teknik Direktör ‘Biz şansı falan bilmeyiz. Biz işimizi iyi yaparız. Dersinize iyi çalışırsanız kazanan siz olursunuz. İşinizi iyi yaparsanız şansta sizden yana olur. Yenilenen, yenilmez. Sıkı çalışmayıp işimizi iyi yapmazsak ekşi elma, tatlı limon tartışması yapar dururuz. Bir kul duası vardır bir de hal duası vardır. Kul duası sözlü duadır. Hal duası ise alın teridir, fiili duadır. Dolayısıyla çok çalışıp, kalan son üç maçta en az hatayla maçlarınızı galibiyetle bitirin. Korkmayın, zımba gibi olun. Kadir’i sevdim, hepiniz Kadir gibi olun. İnanırsanız kazanırsınız. Bizler size güveniyor ve başarılar diliyoruz” dedi.

KALECİ KADİR MORAL KAYNAĞI OLDU
Moral ziyareti sırasında Vali Lekesiz ’in dinlediği Körfez İskenderunspor kalecisi Kadir Tütüncü toplantının ve takımın moral kaynağı oldu. Kaleci Kadir espritüel konuşmaları ve sempatik tavırlarıyla Vali Lekesiz ‘in beğenisini kazandı. Kaleci Kadir, “Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Allah’ın izniyle kalan maçlarımızı çıkar alırız” dedi. Futbolculardan Hamza Gür ile Takım Kaptanı Salih Kardeşgiden’de galibiyet ve kümede kalma sözü verdiler.
Sohbet toplantısı sonunda Hatay Valisi Celalettin Lekesiz tüm futbolculardan gür bir sesle galibiyet ve kümde kalma sözü aldı. Ardından İskenderun Spor tesislerinde topluca bir moral yemeği yendi. Yemek sonrası Vali Lekesiz yönetici ve futbolcularca uğurlandı.
vali iskspor1

Önceki İçerikAtalar Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Kiraz; ‘Çocuklar, bayramınıza sahip çıkınız!’
Sonraki İçerikVali koltuğuna oturdu, selfie çekti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.