Başkan Seyfi Dingil’den başarılı sporculara ödül

seyfi boks3
İskenderun Belediyesi Başkanı Seyfi Dingil, spora ve sporcuya her zaman destek çıkacaklarını belirtti. Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener ve MKÜ Boks takımı, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

‘SPORA VE SPORCUYA DESTEK OLACAĞIZ’
Başkan Seyfi Dingil, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Sporun her türlüsüne elimizden geldiğince destek olacağız. Türkiye ‘de bazı il ve ilçeler adlarını spor sayesinde duyurarak büyük bir ilgi görüyorlar. Sizlerden isteğimiz daha çok çalışıp İskenderun’un adını başarılı bir şekilde duyurmaktır. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.
seyfi boks1

‘TÜRKİYE DERECESİ ELDE ETTİK’
Erdener ise Başkan Seyfi Dingil’in göreve gelir gelmez spora ilgi ve alaka göstermesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, ”Bizlerde Hatay genelinde Boks sporunun geliştirmek için uğraş veriyoruz. Türkiye Üniversiteler arası Büyükler Şampiyonasında Hatay İlini Temsil eden MKÜ Boks Takımı; Türkiye genelinde iki ikincilik, ikide üçüncülük elde ettik. Bu başarı tüm Hatay’ın İskenderun’un başarısıdır” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, sporculara altın takarak ödüllendirdi.
seyfi boks2

Önceki İçerikNaciye Suna Oktay Tekin Anaokulu’na bir ödül daha
Sonraki İçerikVali Lekesiz başkanları ağırladı; ‘Zorluklar olur, bunların hepsi de aşılmak içindir’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.