Miniklere anlamı büyük tiyatro

poliss tiyatro
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün girişimleri ve toplum destekli polislerin de çabaları ile İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda minik öğrencilere trafik kurallarına uyulmasını anlatan tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.
Kültür Sarayı’nda sahneye çıkan toplum destekli polisler, minik öğrencilerle müzik eşliğinde eğlendiler. Tiyatro öncesinde İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, buraya trafik ve genel güvenlik konularında minik öğrencileri bilgilendirmek ve sizlerle birlikte keyifli bir tiyatro oyunu izlemek üzere toplandıklarını belirti.
poliss tiyatro6

Müdür Başer, “Bizlerin ve trafikte görevli ağabey ve ablalarınızın görevi trafikte hem sizlerin, hem de sizler gibi olan diğer yayaların huzurunu sağlamaktır. Bunun yanı sıra sizin gibi miniklerin okuldan eve, evden okula giderken trafikte sorun yaşamamasını sağlamak da bizlerin asıl görevidir. Bu sebeple sizleri okullarınızda ziyaret ederek, sizleri fahri trafik melekleri ilan ediyoruz ki sizlerde öğrendiğiniz kuralları anne ve babalarınızla paylaşabilesiniz” dedi. Daha sonra ise çocukların oyun alanları neresi ve nerede oyun oynamaları gerektiği konusunda tiyatro oyunu sahnelendi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.