Kutlu Doğum Haftası’nda duygu seli yaşandı

kutlu doğum proğramı (5)
İskenderun İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası programı Grand Plaza’da geniş katılımla gerçekleştirildi. Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Cüneyt Gökçe tarafından seminere Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyigit, İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan İskenderun Devlet Hastanesi Koordinatörü Dr. Veysel Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı. İlk olarak ilahilerle Semazen gösterisi yapılırken, davetliler göz yaşlarına hakim olamadılar. Yapılan gösterilerin ardından İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, şiirle girdiği konuşmasını şiirle bitirirken, günün anlamıyla ilgili olarak çok net mesajlar verdi.
Tüm dinlerin ve insanlığın samimiyetten uzaklaştığının altını çizen Müftü Taştan, “Gerçekten herkes bunu gözden geçirmeli ve samimiyete çok önem vermeliyiz. Artık aileler ve çocuklar arasında bile samimiyetten uzak davranışlar gözetliyoruz” dedi.
Daha sonra ise Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Cüneyt Gökçe, tarafından salonda bulunan katılımcılara Peygamber efendimiz (S.A.V)’ın yaşamını anlatarak katılımcılara sevgi, saygı ve hoşgörü adına geniş ve detaylı bilgiler verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.