İKEM yine şampiyon!

basket sampiyon
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından ortak düzenlenen 23 Nisan Orta Okullararası Kız ve Erkek Basketbol Turnuvası İskenderun Kapalı Spor Salonunda 14 okulun katılımıyla yapıldı.
Turnuvaya 14 Ortaokul arasından İKEM Koleji Kız ve Erkek Basketbol Takımı hafta boyunca yapılan basketbol turnuvasında kızlarda İnönü Ortaokulu’nu açık farkla yenerek şampiyonluğunu ilan etti.
Daha sonra erkekler finalinde ise İKEM Ortaokulu erkek takımı finalde Kılıç Ali Paşa Ortaokulu’nu çok zevkli ve heyecanlı müsabaka sonunda farklı skorla yenerek, İskenderun şampiyonluğunu elde etti. Turnuva sonunda İKEM Koleji Kız ve Erkek takımlarına şampiyonluk kupalarını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Arıkoğlu tarafından verildi. Kız ve Erkek Basketbol da İskenderun birinciliğini elde eden İKEM Koleji Beden Eğitimi Öğretimi ve Basketbol Koçu Haluk Kaynak, “Gerek turnuvalarda gerekse Hatay içinde katıldığımız müsabakalarda okulumuz öğrencileri sistemli ve disiplinli şekilde çok çalışarak hedeflerimize tek tek ulaşıyoruz. Bu gayretlerimiz sonunda İKEM Koleji olarak basketbol müsabakalarında hakkımız olan birincilikleri elde ettik. Biz şu anda İKEM Koleji olarak hedefimizi kız ve erkek basketbol takımı olarak ilçemizi ve okulumuzu Türkiye’de birinci yapıp, adımızı en iyi şekilde duyurmak ve yerimizi almaktır” şeklinde konuşarak öğrencileri bu başarılarından dolayı tebrik etti.
basket sampiyon2

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.