Atalar Koleji’nin “Etkinlik” elçileri

atalar1
Atalar Koleji Basın Kulübü öğrencileri, “Turizm Haftası’nı” kütüphanede kutladı.
Atalar Koleji Basın Kulübü öğrencileri, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İskenderun Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen “Turizm” konulu kitap sergisini gezdi.
Atalar Koleji Bilgisayar öğretmeni Mustafa Çakmakkaya ve Matematik öğretmeni Buket Çengel ile birlikte Halk Kütüphanesi’ne giderek Turizm Haftası Kutlamalarına katılan Basın Kulübü öğrencileri, sergide bulunan kitapları ilgiyle incelediler. İskenderun Halk Kütüphanesi’ndeki mevcut kitaplardan seçilerek sergilenen genellikle Hatay içerikli, turizm konulu kitapları, dergileri, haritaları ve broşürleri inceleyen Basın Kulübü öğrencileri, daha sonra da kendi aralarında turizmi konuşup tartıştılar. Öğrenciler ayrıca, resim çekmeyi de ihmal etmediler.
Turizm Kitapları sergisinde öğrencilerle tek tek ilgilenen ve sergi hakkında bilgiler veren Kütüphane Sorumlusu Nebil Özdemir ise şöyle konuştu;
“Bu sergiyi Turizm Haftası nedeniyle düzenledik. Kitap sergimiz, 15-22 Nisan tarihleri arasında açık kalacak. Sergide genellikle, Hatay ve çevresinin anlatıldığı turizm içerikli yayınlara yer verdik.”
atalar

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.