MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL’DAN BAŞKAN KİMYECİ’YE ZİYARET

kimyeci adem
AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Milletvekili Adem Yeşildal’ın yanısıra İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu ve AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan insanlar yer aldı.
Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ve beraberindeki heyetin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Antakya Belediyesi olarak yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Sınırlarımızın genişlemesi ile sorumluluk alanlarımız büyüdü. Bu doğrultuda köylerimiz mahalle olarak Antakya’ya bağlandı. Artık işimiz halkımıza hizmet sunmak olacaktır” dedi.
Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile ortak hareket edileceğini kaydeden Başkan Kimyeci, “Antakya artık hizmete doyacak. Farklı projelerimiz ile Antakya’nın tarihi dokusunu ön plana çıkartarak turizm gelirlerinde kent ekonomisine büyük katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Antakya’nın gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, “Antakya’nın gelişmesi, büyümesi ve kalkınması kent insanlarının faydasına olacaktır. Bu kapsamda üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız” dedi.
Ziyaretin sonunda Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci ve Hatay Milletvekili Adem Yeşildal günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Önceki İçerikPevrul Kavlak’tan, Savaş’a ziyaret; “Hatay’a önemli katkılar sunacağınıza inancımız tamdır”
Sonraki İçerikSuriye’ye yardım sürüyor
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.