K.İskenderunspor iki de iki yaptı!

iskspor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı gurubunda temsil eden Körfez İskenderunspor, hafta sonunda 5 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmada grubun güçlü ekiplerinden Bandırmaspor’u, Arda Demiral, Hamza Gür ile Edim Demir’in attığı gollerle 3-2 yenerek altın değerinde üç puan almayı başardı.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in katkılarıyla son iki haftayı 6 puanla kapatan K.İskenderunspor’un başarısı kentimizde büyük sevinç yaratıyor.
Teknik Direktör Haluk Bulgurlu yaptığı değerlendirmede, “İlk yarıya oranla rakibimiz Bandırmaspor karşısında özellikle ikici yarıda daha iyi futbol sergiledik. Rakibimizin gücünü biliyorduk. Zorlu bir karşılaşmanın ardından kazandığımız üç puan bizleri sevindirdi. Lig henüz bitmeti. Bundan sonra da tedbirli olmalıyız. Karşılaşmanın başından sonuna kadar bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

PROTOKOLDEN AYAKTA ALKIŞ
İskenderunspor’a protokolün de gereken desteği vermesi dikkatlerden kaçmadı.
Bandırma spor karşılaşmasının bitiş düdüğünün ardından, Körfez İskenderunspor futbolcularının galibiyet sevinç çığlıklarına protokolde karşılaşmayı izleyen Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile spor severler de katkı sundu.
iskspor2

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.