Serpil Korkmaz’a Yerel Medya ödülü

serpil
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ile Konrad Adenauer Stiftung Derneği’nin (KAS) ortaklaşa düzenlediği ‘Yerel Medya Projesi’ çerçevesinde hayata geçirilen eğitim seminerlerinin 70’incisi İskenderun Anemon Otel’de gerçekleştirildi.
Anemon Otel’de düzenlenen seminere; Kahramanmaraş, Hatay, Iskenderun ile Kilis çevre il ve ilçelerden çok sayıda gazeteci katıldı. Seminere katılan basın mensuplarına gecede sertifikaları verilirken, Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabiri Mürsel Seher’e sertifikasını TGC Genel sekreteri Sibel Güneş takdim etti. Sertifikaların verilmesinden sonra ödül törenine geçildi.
Ödül töreni öncesi konuşma yapan TCG Başkanı Turgay Olcayto, “Bu yıl İskenderun’da ilk defa yeni bir uygulama başlattık. Bundan böyle yerel basında jüriden en çok puan alan arkadaş hangi ildense ödül törenini o ilde gerçekleştireceğiz. Bu uygulama ilk kez Iskenderun’da yapılıyor ve birincilik ödülünü kazanan Iskenderunlu Serpil Korkmaz kardeşimize teşekkür ediyorum.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından 2013 Yerel Gazetecilik Ödülleri sahiplerini buldu. Haber dalında Serpil Korkmaz, sayfa düzeni dalında Tuncay Şükür, haber dalı mansiyonu Osman Doğan, sayfa düzeni mansiyonu Ibrahim Başçı, fotoğraf mansiyonu Tolga Sağlam ödüle layık görüldü.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.