İbrahim Yaran; “Zafer inananlarındır”

ak parti basın toplantısı (1)
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, Hatay’da seçimlerde kazanının 11 ilçeye alan AK Parti olduğunu söyledi.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez basın mensuplarının önüne geçti. Yaran, İskenderun Belediyesi’nin kazanılmasında çok büyük emekleri geçen ilçe teşkilat yöneticilerine övgüler yağdırdı. İlçe teşkilat binasında düzenlenen basın toplantısına; Başkan Yaran ile birlikte parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri ve basın mensupları katıldı.
ak parti basın toplantısı
YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİ
30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Hatay’dan büyük bir zaferle ayrıldığını kaydeden Yaran, bu başarıda en büyük pay sahibinin ilçe teşkilatında görev yapan 30 kişilik yönetim kurulu üyeleri ve canla başla çalışan kadın ve gençlik kolları üyeleri olduğunu söyledi.
11 ilçenin kazanılmasının sevincini yaşadıklarını, fakat Hatay Büyükşehir’i de kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydeden AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, “30 Mart yerel seçimlerinde paralel devlet diye tabir edilen yapı tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da AK Parti aleyhine çalıştı, partimizin seçim kazanmaması için çok büyük çalışma ve propagandalar yaptı. Ama her şeye rağmen başarılı olamadılar. Çünkü milletimiz en güzel cevabı sandıkta verdi. Bunun yanında bir takım yerlerde de MHP-CHP ittifakı gerçekleştirildi. Tüm bunları üst üste koyarsak, AK Parti bu seçimde de oylarını yükseltti. Demek ki, vatandaşımız artık güven ve istikrar istiyor. Güven ve istikrarın tek adresi de AK Parti’dir” ifadelerini kullandı.
Başkan Yaran, ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyelerine de ayrı ayrı teşekkür etti. Üyelerin inanarak yola çıktığını kaydeden Yaran, hepsinin gece gündüz çalıştığını, büyük emek verdiklerini, bunun neticesinde de arzulanın zafere ulaşıldığını sözlerine ekledi.

Önceki İçerikSamandağlılar birlik ve dayanışma içinde
Sonraki İçerikPayas, Bekir Altan ile ne kadar övünse azdır
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.