‘En güzel logo benim logom’ yarışması düzenlendi

spor logo
İskenderun’un muhtelif yerlerinde bir araya gelen Körfez İskenderunspor taraftarları, İskenderun Belediyesi’nin verdiği destekle kentin muhtelif yerlerini afişlerle donatmaya başladılar.
Körfez İskenderunspor taraftarlar gruplarının amigoları Nihat Demircan ile Metin Bağış, Bandırmaspor karşılaşması öncesinde yaptıkları açıklamada “İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Zorlu bir hafta bizleri beklemektedir. Hafta sonunda oynayacağımız Bandırmaspor maçında takımımızı geçen maçlara oranla daha da fazla desteklememiz gerekmektedir. Körfez İskenderunspor’dan başka profesyonel takımımız yoktur” dediler.

LOGO YARIŞMASI
Körfez İskenderunspor taraftarları kendi aralarında ilginç bir yarışma başlattılar. Bir süre öncesinde yapılan kongrenin ardından İskenderun Demir Çelikspor’un isminin Körfez İskenderunspor olmasının ardından taraftarlar kendi aralarında “En güzel logo benim logom” yarışmaları düzenledi. Körfez İskenderunspor’un logosunu gönderenlerden Hakan Bayrakçı’nın ilk tasarımını kamuoyuna sunuyoruz.
spor logo1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.