Başka İskenderunspor yok!

iskspor
Spor Toto 2. Lig kırmızı grubunda mücadele eden Körfez İskenderunspor, pazar günü saat 14.30’da İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Haluk Bulgurlu nezaretinde sürdürüyor.
Kulüp Başkanı Kazım Aydın, yöneticiler ile taraftarlarında izlediği antrenmanda, tüm futbolcuların morallerinin yerinde olması teknik heyeti sevindiriyor. Teknik direktör Haluk Bulgurlu, “Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmamaktadır. Hiç bir takımın konumu bizleri ilgilendirmemektedir. Rakibimiz Bandırmaspor’u yenip yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun için tüm taraftarlarımızdan destek beklemekteyiz” dedi.
Körfez İskenderunspor’da çalışmalar aralıksız devam ederken, takım kaptanı Salih Kardeşgiden, “Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil görevine gelir gelmez bizlerin antrenmanını izleyerek moral verdi. Zorlu Bozüyük maçında tüm futbolcu arkadaşlarımıza verdiği destekten ötürü belediye başkanımıza, belediye meclis üyelerimize, kulüp yönetimimize ve taraftarlarımıza futbolcu arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz. Hatfa sonunda kendi sahamızda oynayacağımız Bandırmaspor’u da yenerek bir galibiyeti daha Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e armağan etmek istiyoruz” dedi.

Önceki İçerikMilletvekili Şefik Çirkin; ‘Türkmenler yokluk içinde mücadele veriyor’
Sonraki İçerikBoks şampiyonasında kıyasıya mücadele
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.