Kaymakam Özyiğit Paşa Karaca Öğretmen Lisesi’ne hayran kaldı

kaymakam paşa karaca (3)
İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, hayırsever iş adamı Paşa Karaca tarafından yaptırılan Paşa Karaca Anadolu Öğretmen Lisesi’nde incelemelerde bulundu.
İş adamı Paşa Karaca ile birlikte okula giden ve okulun idarecileri ile bir araya gelen İskenderun Kaymakamı Özyiğit, okulu inceledikten sonra hayranlığını gizleyemedi. Bu güne kadar İskenderun ve belen’e yaptırdığı tüm hayır işlerinden en iyi malzemeyi ve kaliteli ürünleri kullanmasından dolayı memnuniyetin en üst sevide olması Kaymakam Özyiğit’i memnun etti.
Öğretmenler odası, lavabolar ile yurdu gezen Kaymakam Özyiğit, burada görmüş olduğu manzaradan son derece mutluluk duyduğunu dile getirdi. Okul bahçesinde basketbol oynayan öğrencilerin yanına giderek kendini tanıtan Kaymakam Özyiğit öğrencilerle sohbet ederken sportmenliğini de gösterdi. İyi bir basketbolcu olduğunu kanıtlarcasına öğrencilerle Basketbol oynayan Kaymakam Özyiğit, üç basket atışından ikisini potaya geçirerek başarısını göstermiş oldu. Kaymakam Özyigit; “Gerçekten muhteşem bir okul yapılmış. Paşa beyle birlikte okulu sadece gezmek için geldim. Herkes söz ediyordu yerinde görmek eksik bir şey varsa da gidermek açısından buraya geldim. Ancak değerli hayırseverimiz bu konuda çok başarılı okulumuzun tüm ihtiyaçlarını karşılamış ve halada eksikliklerini gidermek için çabalıyor. Geleceğimiz olan öğrencileri yetiştiren bu okul öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Gelecekte ülke adına önemli çalışmalar yapacak olan öğrencilerimize de başarılar diyorum” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.