Vali Lekesiz, Emniyet Müdürü Uludağ’ı kabul etti

vali emniyet2
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyle İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ve beraberindekileri kabul etti. Gerçekleşen kabulde konuşan Emniyet Müdürü Doğan, kabulünden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, teşkilat hakkında bilgi verdi.
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz de, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Emniyet Müdürü Uludağ’ın şahsında ilimizde görev yapan tüm güvenlik personelinin haftasını kutladı.
Lekesiz, Polis Teşkilatı’nın kurulduğundan bu yana, halkımızın güven ve huzurunun teminatı olduğunu ifade ederek, emniyet güçlerimizin sayesinde, vatandaşlarımızın sokaklarda huzur ve güven içinde dolaştığını söyledi. Lekesiz, 169 yıllık bir birikimin fevkalade önemli olduğunu belirterek, gelinen noktada Türk Polis Teşkilatı bir taraftan sahip olduğu büyük tecrübe ve birikimle bir taraftan da insan kaynaklarının günün gelişmelerini iyi değerlendirip yetiştirmesiyle hem ülkemizde hem dünyada gıpta ile izlenen bir teşkilat olduğunu ifade etti.
Türk polisinin özellikle uyuşturucu ile yaptığı mücadelenin Avrupa’da polis yetiştiren okullarda ders olarak okutulduğuna dikkat çeken Lekesiz; İlimiz genelinde de terörle mücadelede, asayiş hizmetlerinde ve kaçakçılık olaylarında polis teşkilatımızın üstün başarıları olduğunu kaydetti.
Vali Lekesiz; ‘Teşkilatımız, vatandaşımızın bireysel ve toplumsal hayatını doğrudan ve dolaylı etkileyebilecek hemen her alanda birlik beraberlik içerisinde görev icra ediyor. Zamanından, ailesinden ve çocuklarından fedakarlık ederek üstün bir sorumluluk anlayışıyla görev yapıyor. Bu vesileyle şahsınızda tüm polis teşkilatına teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum’ dedi.
Ziyarete, Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Halil Çevik, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Köroğlu Kıraç da eşlik etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.