Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu en kaliteli okul seçildi

okul
Eğitim-Öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimi uygulamaları kapsamında İskenderun’da yılın kaliteli kurum/okulu ve yılın kaliteli ekibi kategorisinde ödül alan kurumlar/okullar belirlendi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu TKY (Toplam Kalite Yönetimi) verilerine göre, İskenderun’un en kaliteli okulu seçilerek birinci oldu. Ekip kategorisinde ise ‘donanım’ grubu olarak ikinci oldu.
TKY Sorumlusu ve Grup Başkanı olarak bu başarıdan ötürü gururlandıklarını ifade eden İTSO İlkokulu Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Yanık, çalışma kapsamında kendilerine destek olan öğretmenlere, velilere, öğrencilere, STK’lara ve hayırseverlere teşekkür etti.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Gündüz ise hedeflerini adım adım gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, nitelikli bir eğitim kurumuna gösterilen yoğun ilginin sorumluluklarını da artırdığını dile getirdi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Gündüz ve Müdür Yardımcısı Yavuz Selim Yanık, ‘başarı’ plaketini, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’ndan aldı.
okul1

Önceki İçerikBoks Şampiyonası başlıyor
Sonraki İçerikİskenderun’da Zeyno Çocuk Ayakkabı açıldı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.