Avukatlar Haftanız Kutlu Olsun!

Avukatlar Günü (1)
5 Nisan Avukatlar Haftası, Hatay Barosunun tertip ettiği muhteşem bir gün ile çok sayıda avukatın katılımıyla kutlandı. İskenderun Yelken Kulübünde düzenlenen eğlence de bir araya gelen Avukatlar, yoğun iş tempolarına bir gün ara verip gönüllerince eğlendiler.
Avukatlık mesleğinde 30 yılını dolduranlara Hatay Barosu tarafından, 40 yılını devirenlere ise Türkiye Barolar Birliğince hazırlanan ‘teşekkür ve başarı’ plaketleri de takdim edildi. Düzenlenen gecenin açılış konuşmasını yapan Hatay Barosu Başkanı Sinan Akgöl, Türkiye’nin çok zor bir süreçten geçtiğine dikkat çekip, geride bıraktığımız 30 Mart 2014 yerel seçim sürecinin Türkiye ve Hatay’ı gerdiğine vurgu yaptı. Avukatlık mesleğinde sıkıntıların bitmediğini söyleyen Sinan Akgöl; “Türkiye çok zorlu bir süreç yaşıyor. Yaşamaya da devam edecek gibi görünüyor. Geride bıraktığımız seçim süreci demokrasi tarihimiz de görülmeyen bir şekilde insanları ayrıştıran, insanları kutuplaştıran bir seviye de yürüdü ve netice itibariyle Türkiye ve özellikle Hatay inanılmaz bir şekilde gerildi. Bizler Hatay barosu olarak bu süreci yakinen takip ettik. Ancak bu yaşanılan sıkıntılı süreci takip etmenin dışında yapılacak şeyler çok zor değil. Burada sadece insanları bir arada tutmanın bir arada yaşamanın şartlarını sağlamaya çalıştık. Bizler topluma örnek olması gereken bir toplumun mensuplarıyız. Avukatlık mesleğinin sorunları da saymakla bitmiyor. Son kamulaştırma kanunu ile avukatların bir takım kazanımlarına getirilen yenilikler ve düzenlemeler ile yanlışlıklar devam ediyor” açıklamasına yer verdi.
Düzenlenen etkinlik muhteşem bir eğlence ile devam ederken avukatlar 1 gün olsun kendilerine ayrılan bu zaman içerisinde gönüllerince eğlendiler.

Önceki İçerikGüven: “3. lige çıkmaya kararlıyız”
Sonraki İçerikCeren ve İbrahim evliliğe ilk adımı attılar
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.