Sahte cenaze selaya suç duyurusu!

sahte cenaze
İskenderun’da trafik kazasında öldüğü iddia edilen kişinin camiden verilen selası yarım saat sonra yanlış verildiği gerekçesiyle özür dilenilerek böyle bir cenazenin olmadığı duyuruldu. Öldüğü iddia edilerek selası okunan İskenderun Belediyesi İmar Müdürü olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
İskenderun Belediyesi’nde imar müdürü olarak görev yapan Özgür Murt’un Pirireis mahallesindeki Bin evler camiinden, okunan selada ‘geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybettiği ve saat 11.00’de belediye binası önünden cenazesinin kaldırılacağı’ duyuruldu. Selası verilen İmar Müdürü Özgür Murt’un yakınları camiyi arayarak yarım saat sonra aynı camilerden bu kez özür dilenilerek cenaze selasının yanlış verildiği duyuruldu.
Bu arada İskenderun Belediyesi’nde saat on birde AK Partili Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in CHP‘li belediye başkanından görevi teslim alacağı saatle sahte sela ile duyurulan cenazenin de aynı yerden aynı saatlerde kalkacağı ima edilmesi çirkin bir şaka olarak nitelendirildi.
Diğer yandan olayla ilgili olarak sahte sela ile öldüğü duyurulan İmar Müdürü Özgür Murt’un da konuyu yargıya taşıdığı ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.