BAŞKAN TOKSOY CÜBBESİNİ GİYDİ, İLK NİKAHINI KIYDI

toksoy
30 Mart’ta Dörtyol Belediye Başkanlığına seçilen Yaşar Toksoy mazbatasını aldığı günün akşamı ilk nikah törenini gerçekleştirdi.
Davut Petrol İşletmesinin sahibi Şeyhdavut Gerkes’in baldızı Perihan Özer ile Altundal İnşaat’ın değerli personellerinden Mehmet Şemsettin Tural’ın Belediye başkanlığının ilk gününde nikahlarını kıyan Yaşar Toksoy, genç çifte ömür boyu saadet ve mutluluklar temennisinde bulunurken Nikah Cüzdanını ise adet üzerine geline takdim etti.
Nikah şahitliklerini eski Yeşilköy Belediyesi Muhasebe Müdürü Mustafa Yıldırım’ın eşi Fatma Yıldırım ve Altundal İnşaat’ın ortaklarından Gökhan Altundal’ın yaptığı nikah töreninde bir konuşma yapan ve
Dörtyol Belediye Başkanı olarak ilk defa cübbe giyen Yaşar Toksoy; “Genç çiftimiz 04/04/2014 tarihinin uğruna inanarak bu nikah akdini gerçekleştirmek istemişler. Bizim açımızdan da bu tarih oldukça manalı. Bu tarih hem Cennet Mekan rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendinin ebediyete yolculuğunun 17. yıl dönümü, hem de bizim Belediye Başkanlığı mazbatasını aldığımız gün. Başbuğumuzu buradan bir kere daha rahmetle anarken, genç çiftimize de sağlıklı, mutluluk dolu güzel bir birlikteli diliyorum” dedi.
Gelin Perihan Özer’in yaptığı yorgunluk kahvesini eşiyle birlikte yudumlayan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy oldukça mutlu ve keyifliydi.
Altundal İnşaat’ın değerli personellerinden Mehmet Şemsettin Tural’da ilk günün yoğunluğuna ve yorgunluğuna rağmen davetlerini kırmayarak nikah törenlerine iştirak eden ve nikahlarını kıyma nezaketi gösteren Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’a teşekkür ederek; “Düğün merasimimizi mayıs ayında gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Ama nikahımızın anlamlı bir tarihe isabet etmesini arzuladık. Bu arzumuzu gerçekleştirirken Dörtyol Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Toksoy Beyi de aramızda görmek ve nikahımızı kıymaları bizleri ayrıca memnun etti. Kendisine görevinde başarılar diliyor teşekkür ediyorum” dedi.
toksoy2

Önceki İçerikSadullah Ergin Başkan Altan’ı makamında ziyaret etti
Sonraki İçerikAdnan Tink, “Kanserden kurtulmak mümkün”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.