Kuaför oyunları

Barbi oyunları, flash oyunlar arasında en çok ilgi gören oyunlardan biri. Erkekler için savaş oyunları, dövüş ve araba oyunları ne ise kızlar için de Barbi oyunları o anlama geliyor. Barbi oyunları denilince akla tek bir oyun türü gelmemeli. Barbie oyunları, içerisinde makyaj, giysi gidirme, temizlik, yemek yapma ve kuaför türlerini de barındıran geniş ve popüler bir kategori. Üstelik yeni nesiller, ilerleyen yıllarda Barbi’yi oyuncaklardan değil, gittikçe popülerleşen bu flash oyunlardan tanıyacak diye tahmin ediliyor.

Barbi ile ilgili temizlik temalı oyunlar olsa da temizlik oyunları başlı başına geniş bir oyun kategorisi. Dikkat çeken diğer oyunlardan ayrılan özellikleri ile temizlik oyunları, kendi hayran kitlesini çoktan yaratmış görünmekte. Bazen bir ev, bazen kreş gibi bir mekanı temizleme görevi verilen bu oyunlarda, temel amaç ise belirlenmiş süre içinde bu görevleri yetiştirebilmek.

Temizlik oyunları gibi bir başka süreli oyun türü de kuaför oyunlarıdır. Kontrollerin genellikle mouse ile yapıldığı bu oyunlar, oynayana sunduğu heyecan faktörü ile tercih sebebidir. Gerçek hayatta bir kuaför neleri yapabiliyorsa, bu oyunlarda siz de aynılarını başarabilirsiniz. Üstelik çok daha az zahmet ve salt haz ile. Dünyada çapında yeni çıkan kuaför oyunlarını ilk kez ülkemizde de yayınlaması ile tanınan kuaforoyunu.com.tr adlı siteden bu oyunlara ulaşabilirsiniz. En yeni ve özel kuaför oyunları bu adreste seni bekliyor!

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.