AK Parti’den zafer yürüyüşü!

zafer yürüyüşü (2)
Mart seçimlerine bir gün kala AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı yaklaşık 30 bin kişiyle zafer yürüyüşü yaptı. Seçim çalışmalarına geçtiğimiz hafta Cumartesi son noktayı koyan partiler İskenderun’da yürüyüş yaptı. Nitekim bu yürüyüşlerde de AK Parti yine gücünü ve bu seçimi ne kadar çok istediğini gösterdi.
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nın organize ettiği yürüyüşe on binlerce insan katılarak adeta zaferin gelişini belli etti.
Tayfur Sökmen Bulvarı üzerindeki seçim bürosu önünde başlayan yürüyüşe AK Parti Hatay Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil, belediye meclis üyesi adayları, ilçe teşkilat üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve AK Parti’ye gönül veren on binlerce insan katıldı.
Kortej, seçim bürosunun önünden yürümeye başladı. AK Parti’nin bu seçime damga vuran müzikleri eşliğindeki yürüyüşe İskenderun halkı da büyük destek verdi. Balkonlardan, iş merkezlerinden ve evlerden yüzlerce vatandaş AK Parti’ye bu yürüyüşte büyük destek verdi.
AK Partililer ulucami ve şehit Pamir caddelerinden geçerek pac meydanına kadar geldi. Yürüyüş esnasında büyük bir coşku ve mutluluk hakimdi. Adeta zaferin gelişini müjdeleyen yürüyüş için mükemmel bir organize yapan AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, aylarca yürüttüğü çalışmaların da böylelikle meyvesini aldı.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Seyfi Dingil, belediye meclis üyeleri kol kola girerek birlik ve beraberlik içinde olduklarını herkese gösterdiler.
Seçim bürosu önünden başlayan yürüyüş yine bu noktada sona ererken, ardından hep birlikte saygı duruşu ve istiklal marşımız okundu.
Daha sonra partililere seslenen İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederek, büyük zaferi hep birlikte kutlayacaklarını kaydetti.

Önceki İçerikİskenderun Belediye Başkanlığı Seçim Sonuçları 2014 – 30 Mart Yerel Seçimleri
Sonraki İçerikKim, nerede kazandı?
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.