Seyfi Dingil’e Dumlupınar’dan tam destek!

dumlupinar1
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’in Dumlupınar mitingi gövde gösterisine dönüştü. Binlerce vatandaşın katıldığı mitinge meclis üyeleri adayları ve parti teşkilatı tam kadro yer alırken Dumlupınar halkı Seyfi Dingil’e tam destek verdi.

‘DUMLUPINAR SEÇİMDE GEREĞİNİ YAPACAK’
Seyfi Dingil, “Boş vaatlerle ham hayallere değil, somut plan ve projelerimizle biz hazırız. İskenderun bölgemizde lider, ülkemizde marka şehir haline getirmek için adayım ve buradayım. İskenderun yıllardır maalesef belediyecilik anlamında temel sorunlarını dahi çözememiştir. 30 Mart 2014 yerel seçimleri bu sorunların çözüme kavuşturulması için tarihi bir fırsattır. Hedefimiz şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıdır” dedi.
dumlupinar
‘İSKENDERUN’A SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ’
Katılımcılığa açık, ben değil biz diyen, sivil toplumu önemseyen, toplumsal gelişmelere duyarlı, tüm halkımızın değerlerine sahip çıkan yönetim anlayışını benimsediklerini belirten Seyfi Dingil, “30 Mart sonrası İskenderun’da yeni bir dönemi gelişme ve büyüme hamlesini siz değerli hemşerilerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Daha önce hangi siyasi görüşe sahip olursak olalım, 30 Mart yerel seçimlerinde, dev projelerin hayata geçirilmesine destek olalım. 30 Mart İskenderun için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından meydanı dolduran binlerce kişi “Geliyor geliyor Seyfi baba geliyor” şeklinde slogan attı.

Önceki İçerikİnternet Teknolojilerinde Ktunnel Hotspot Shield Ve Dns Ayarları
Sonraki İçerikSakarya’da Seyfi Dingil fırtınası esti!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.