İbrahim Gül, ‘Tecrübemiz var, cesaretimiz var’

ibrahimgül
MHP İskenderun belediye başkan adayı İbrahim Gül, İskenderun’da seçimi kazanmaya en yakın partinin MHP olduğuna vurgu yaptığı konuşmasında, ‘seçimi kazanacağımıza biz inandık, sizler de inanın’ dedi.
MHP İskenderun belediye başkan adayı İbrahim Gül seçim mitinglerini sürdürüyor. İbrahim Gül ilk mitingini Cebike köyünde yaptı. İbrahim Gül Cebike’nin sorunlarını bildiğini belirten Gül “Ben sizlerin bir evladıyım derdinizi en iyi ben bilir ben çözerim. Bilgimiz, birikimimiz var. Tecrübemiz var cesaretimiz var herşeyimiz var sadece yetkimiz yok. 30 Mart’ta verin yetkiyi bize size nasıl hizmet yapılıyor görün” diyerek Cebike halkının oylarını istedi.
MHP’nin ikinci mitingi Modern Evler, Yunus Emre mahallesinde gerçekleştirildi. Modern Evler mitinginde halka hitap eden İbrahim Gül, ‘Hiç kimse 3 hilal, bayrak üzerinden siyaset yapmasın’ dedi.
İbrahim Gül İskenderun esnafına yaptıkları ziyaretlerde esnafın MHP saflarına katılmakta acele ettiğini belirtti. Ziyaret ettikleri üç esnaftan birine MHP rozeti taktıklarını belirten İbrahim Gül, ‘MHP’nin seçimi kazanacağını görenler MHP’ye koşuyorlar’ dedi. Gül halkın teveccühü ile İskenderun belediyesini alacaklarını ve yalan söylemeden halka hizmet edeceklerini söyledi.

Önceki İçerikİsdemir emeklileri bilgilendirildi
Sonraki İçerikAKAD Başkanı Nihat Yenmiş, “İnşallah sağduyu kazanır!”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.