Ergin İskenderunlu işadamlarına ziyarette bulundu

sadullah2
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, 30 Mart seçimleri dolayısıyla çalışmalarına dur durak demeden, aralıksız devam ediyor. İnsanların görüşlerine bakmaksızın işyerleri, evler ve sokak gezileri ile İskenderunlu sakinlerle her ortamda bir araya gelen Ergin, İskenderun için 30 Mart tarihinin önemli bir tarih olduğunu belirtti. Ergin, İskenderun’a yapılacak olan yatırımlar ve Amanos Tüneli ile önümüzdeki yıllarda Hong Kong ile yarışacak duruma geleceğini söyledi.
Aytev Emlak, 3As Yapı Denetim, Fer Otomotiv, Eldemir İnşaat ve Gelişim Hastanesi’ne ziyarette bulunan AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, “Artık bizler proje tanıtımını geçtik. Bizim dışımızda ciddi manada projesi olan bir başka siyasi parti yok. Bizim projelerimizin uygulanması gerek. Projelerimiz, İskenderun’un gerekse Hatay’ın kalkınması anlamını taşımaktadır. İşsizliğin önünü kesecek, binlerce gencimize iş, aş imkanı sağlayan projelerimiz var. Amanos Tüneli Hatay’ın çılgın projesi. Bu projenin hayata girmesi sonrasında yapılacak olan yüzlerce fabrika ile liman ve karayolu taşımacılığının yanı sıra diğer sektörlerde İskenderun İlçemiz, Hong Kong ile yarışacak duruma geçecektir” dedi.
sadullah1
1968 yılından beri İskenderun İlçesi’nin Ankara’ya muhalif partiler tarafından yönetildiğini ifade eden Ergin, “Ankara bu tablo karşısında bir iki gün konuyu gündeme taşır ve sonrasında unutur gider. İskenderun İlçesi’nin muhalif bir parti tarafından yönetilmesi, Ankara için önemli değildir. Olan İskenderun halkına oluyor. Bu seçimler, İskenderun İlçesi’nin kalkınması, büyümesi, ekonomik gelişmesine çok büyük katkı sunacak türden bir seçimdir. Her sağduyulu vatandaş, İskenderun’un geleceğini düşünerek 30 Mart’ta sandık başına gitmelidir” dedi.
İşadamları, AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’in yaptığı açıklamalardan dolayı teşekkür ettiler ve günün anısına Ergin’le beraber hatıra fotoğrafı çekildiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.