HATAY BÖYLE MİTİNG GÖRMEDİ!

basbakan5
AK Parti’nin yerel seçim çalışmaları kapsamında Hatay’da yüz binlere seslenen Başbakan Erdoğan’ın gündeminde yine muhalefet vardı;

‘CHP VE MHP BU SEÇİMDE DA ARKADAN NAL TOPLAYACAK’

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan; Partisinin Hatay mitingi için özel uçakla Hatay’a geldi. Başbakan Erdoğan’ı Hatay Havalimanın’da, Adalet eski Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, milletvekilleri Orhan Karasayar, Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk ve Hacı Bayram Türkoğlu karşıladı. Başbakan Erdoğan’ın Havalimanı ve mitingin yapılacağı, Uğur Mumcu Bulvarındaki itfaiye alanı arasındaki geçiş güzergâhın da geniş güvenlik önemi alındı. Başbakan Erdoğan’ı karşılamaya gelen 150 binin üzerinde vatandaşta coşku hiç dinmedi..
AK Parti’nin yerel seçim çalışmaları kapsamında Hatay’da vatandaşlara seslenen Başbakan Erdoğan’ın gündeminde yine muhalefet vardı. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’ye yönelik sert eleştirilerde bulunan Erdoğan, dinleme iddialarına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de dinlendiğini belirten Erdoğan “Mahkeme kararı dahi olsa başbakanı, bakanları dinleyemezsiniz. Cumhurbaşkanı’ndan söz etmiyorlar şimdi. Başbakanla uğraşıyoruz Cumhurbaşkanı ile neden uğraşalım diyorlar. Onu da dinlemişler. Vakti saati gelince ortaya çıkaracaklar. Bunlar haşhaşi, bunlar montajcı” dedi.
İşte Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları;

İYİ YALAN SÖYLER, İYİ İFTİRA ATAR
‘Ya bu Kılıçdaroğlu geçen seçimlerde İstanbul’da belediye başkan adayı oldu. İkametini Kağıthane’ye aldı. Sordular ‘Nerede oturuyorsun?’ diye, ‘Kağıttepe’de’ dedi. Seçim günü kendine bile oy veremedi. Bunlara 3 tane koyun verin onu da kaybederler. İyi takiye yapar, iyi yapan söyler, iyi iftira atar.
Hatay’ın büyükşehir olmasına CHP’nin karşı çıktığını biliyor musunuz? Bunlar şehir yönetmeyi bilmez. CHP bu seçimde de arkadan nal toplayacak.
AK Parti seçimden birinci parti çıkmazsa genel başkanlığı bırakırım. Kılıçdaroğlu sen bırakacak mısın? Hatay’ın büyükşehir olmasına karşı çıkan Kılıçdaroğlu Hatay’dan ne yüzle oy istiyor? Huzur ortamını bozmak, 76 milyonun arasına nifak sokmak isteyenler var.’
basbakan6
BATI’DA DÜRÜST SİYASETÇİ SEÇİM KAYBEDERSE BIRAKIR
‘Eğer Ak Parti bu seçimden birinci olarak çıkmazsa genel başkanlığı bırakacağım, partime hizmetkar olarak çalışacağım. Peki sen var mısın çekilmeye Kılıçdaroğlu? Çekil ki partin lsenden kurtulsun. Ya Bahçeli 15 yıldır genel başkansın. Çekilmeye var mısın?
Bak Batı’da dürüst siyasetçi seçimi kaybederse durmuyor partinin başında. Ama bunlarda böyle bir şey yok.
Sandıkları AK Parti’nin ampülüyle aydınlatalım.’

“TÜRKİYE DIŞINDAKİ SORUMLULAR DA TESPİT EDİLDİ”-
“10 ay önce Reyhanlı’da yapılan alçakça saldırıda 53 kardeşimizi şehit verdik. Saldırının ardından geldim Reyhanlı’da incelemelerde bulundum. Gerekli talimatlar verdim. Güvenlik güçlerimiz istihbarat birimlerimiz, çok sıkı çalıştılar ve olayı büyük ölçüde aydınlattılar. Türkiye içindeki sorumluları yakaladılar. Türkiye dışındaki sorumlular da tespit edildi. Onlardan da hesap soruldu. Bugün bir kez daha o saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet niyaz ediyorum. Yakınlarına ailelerine tekrar sabır ve başsağlığı diliyorum.”

“CHP’Yİ ESAD’A GÖTÜRENLER OLDUĞUNU BELGELERİYLE ORTAYA KOYDUK”
‘Reyhanlı saldırısında bizi derinden yaralayan bir başka boyut var. Maalesef Türkiye içinden, Hatay içinden birilerinin de bu haince, alçakça, saldırılarda yer aldığını tespit ettik. İşte bu ihanet bizi derinden yaraladı. Kendi ülkesinin halkına, kendi şehrinin sakinlerine karşı böyle bir alçaklığın içine girenler bizi derinden yaraladı. CHP’ye bir çağrıda bulunduk, CHP milletvekilleri ile irtibatlı, bazı şahısların bu elim olaya karıştığını söyledik. CHP’ye hem bu olayın failleriyle hem de Esad la arasına mesafe oymasını istedik. CHP bunu hiç umursamadı. CHP Reyhanlı saldırısını yapanla, Türkiye içinde başka planları olanların CHP’yi Esad’a götürenler olduğunu belgeleriyle ortaya koyduk. CHP’nin genel müdürü, bu zalim Esad’a bu zalim Esad rejimine, onun Şebbialarını, onun azılı katillerine neden sempati duyduğunu sizler çok iyi biliyorsunuz. Esad’a maalesef destek veren CHP bu güzel Hatayımızı karıştırmak için elinden gelen çabayı gösteren CHP Türkiye de aynı provokasyonları başka şehirlerde de yaptı. İstanbul sokaklarını karıştırmak için elinden geleni yapıyor. Malatya’yı, Adıyaman’ı karıştırmak için elinde geleni yapıyor. Hep CHP Genel Müdürü hem de onun milletvekilleri özellikle Hatay Milletvekilleri, Tunceli milletvekilleri, son derece çirkin eylemlerin içinde yer alıyor. Polise taş atıyor, polise hakaret ediyorlar.’

“CUMHURBAŞKANINI DA DİNLEMİŞLER”
Yahu insanların özel hayatlarını dinleyenlerden alim olur mu? İnsanların yatak odalarını izleyenlerden alim olmaz. Mahkeme kararı dahi olsa başbakanı, bakanları dinleyemezsiniz. Cumhurbaşkanı’ndan söz etmiyorlar şimdi. Başbakanla uğraşıyoruz Cumhurbaşkanı ile neden uğraşalım diyorlar. Onu da dinlemişler. Vakti saati gelince ortaya çıkaracaklar. Bunlar haşhaşi, bunlar montajcı. Bunlar çete, örgüt. Bunların terör örgütünden hiçbir farkı yok. Bunlar CHP’nin de mahremini izleyip yayınladılar. Ne yaptılar hiç…
MHP’yi de izleyip kaydettiler, yayınladılar. Şimdi MHP, CHP çıkmış Pensilvanya’nın kuyruğunda siyaset yapıyorlar. CHP’li vekiller Pensilvanya için çok ağır hakaret ettiler şimdi ittifak halindeler. Hiç sesleri çıkmıyor, konuşmuyorlar merak ediyorum. MHP dut yemiş bülbüle döndü.

“POLİS ARACINA SU VERMİYORLAR”
MHP demek baskı demektir, zulüm demektir. CHP demek başörtüsü yasağı demektir, Kuran’ın öğretilmesine engel çıkarmak demektir. CHP demek çöp, din istismarı, karmaşa ve kaos demektir. CHP genel müdürü Hakkari’ye gidiyor bayrağından utanıyor, Elazığ’a gidiyor başörtülü aday gösteriyor, Çorum’a gidiyor ülkücüden aday yapıyor. Bunların Hatay’da teşkilatları yok mu? Bir tane aday yapacak adam bulamadılar mı? Bizim memnun kalmayıp aday yapmadığımızı aday yapıyorlar.
Hatay’da düzenlenen eylemlerde polis aracına itfaiye su vermiyor. Sen kimsin ya? Sen neyin belediye başkanısın? Polise su vermiyorsun. Sen CHP’nin adayı olabilirsin ama devletin belediye başkanısın. Hatay’da bu kirli oyunu bozun. Ben İstanbul’u CHP’den aldım
Yolsuzlukların belediyesiydi. İSKİ yolsuzluğu tescillidir, herkes bilir.

“HATAY’IN ÇILGIN PROJESİ…”
Hava kirliliğini, susuzluğunu giderdik. Evlerdeki küvetler taşıma suyuyla dolduruluyordu. 2 yılda İstanbul’u temizledik. Dağı kaldırmak mümkün değil ama dağları deldik tünel yaptık. 122 tünel yaptık. Aşılmaz denen o gavur dağlarını aşmak için koları sıvadık
Hatay’ın çılgın projesi Amanos Tüneli olacak.

BAŞBAKAN’A SADECE HAKARET ETSİNLER
Kardeşlerim ben size hizmet anlatıyorum. Buraya Bahçeli gelecek, Kılıçdaroğlu gelecek. Onlar sadece Başbakan’a hakaret etsinler, başka dertleri yok. Bir hizmetiniz olsun, bir projeniz olsun yok öyle bir dertleri. Eyy Kılıçdaroğlu bu iş lafla olmaz.
Lafla peynir gemisi yürümez. İcraat lazım icraat. Nerede bir dikili ağacınız var gösterin bakalım.

ZATEN ERKEKLER TAŞIMAZ
Kömür kullananlar ne çektiniz. Hanım kardeşlerim siz daha çok çektiniz. Onu taşı, yak, külü, pisliği. Zaten erkekler taşımaz hem hanımlar taşır. Biz kitap bulamazdık.Öğretmen anlatır biz not tutardık. Çok çektik biz, çocuklarımız çekmesin. Bu CHP’ye, MHP’ye sorun 79 senede bu ülkenin milli geliri ne kadardı? 12 seneden 590 milyar dolar ilave ettik. 820 milyar dolar milli gelirimiz var. Eyy Kılıçdaroğlu, Eyy Bahçeli sürekli yolsuzluk diye iftira attığın hükümet bunları yaptı. IMF bizden 5 milyar dolar borç istiyor, vereceğiz
Türkiye’nin adı büyüsün vereceğiz borcu. Hani milliyetçiyim diyor ya bunlar ne milliyetçisi bunlar kafatası milliyetçisi bunlar. Ziraat Bankası’nı batırdılar, biz geldik sayılı banka yaptık.

‘VATANIMIZ ÜZERİNDEN OPERASYON YAPTIRMAYIZ’
‘Bizden bunlara artık su yok su. Çünkü bunların yayın organlarını satın almayın. Yandaşların yayınlarını sakın satın almayın. Nasıl olsa bunlar ananasçı. Ananaslar geliyor bir yerlerden. Nasıl hoca efendiyse bir ceketi de varmış. Ceketin cebine CHP de MHP de şirketler de sığıyor. Bu nasıl bir ceket. Bu nasıl bir hoca efendilik. Bırak tüccarlığı başka birileri yapsın. Dürüst ol. Yavrularımızı alıyorlar evlerde beddua seansı düzenliyorlar başbakan. Uzun adama sesleniyor. O uzun diyor çok hainlik yaptı. Ben bu milletime ihanet içinde olmadım. Sadece hizmetinde bulundum. Dürüstsen neden bu ülkeden kaçıp gittin. Demek ki su kaçığı var. Emekli diye yutturdular. İstifa ederek ayrıldı, yeşil pasaport uydurdu paralel devlet. İlkokul mezunu çünkü pasaport alamaz. Madem inzivaya çekildi Mekke’de Medine’de inzivaya çekilseydin. Öyle bir noktaya getirdiler ki. O söylediyse onda bir keramet vardır. Hayır bunu aşacağız, bu oyunları bozacağız. Onları ablaları varmış. Hatay’da bir teyze bunlara çok güzel bir ders verdi maaşallah. Bu teyzeler artsın lütfen. Partinizi kurun da gelin diyeceksiniz.
Ağabeyleri de var bunların. Bizim de ağabeylerimiz burada. Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Kuş uçurtmayacağız. Ben yola çıkarken bir şey söyledim. Tek millet dedik. BDP siyasi Kürtçülük yapıyor. MHP siyasi Türkçülük yapıyor. CHP ben kumsalların partisiyim diyor. Biz 70 milyonun partisiyiz. 780 bin kilometre tek vatan. Vatanımızın üstünde operasyon yaptırmayız. Bedelini ağır öderler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.